Mes turime 382 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1915
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18116
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94146
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Švenčionėlių sutartinių atlikėjos viešėjo Kuktiškėse

2015 m. lapkričio 11 d. trečiadienis, Nr.84 (1520)

Švenčionėlių miesto kultūros centro sutartinių ansamblis „Lakiūtė“, vadovaujamas Mildos Petkevičienės, dar visai neseniai susikūręs kolektyvas, tačiau savo atliekamomis sutartinėmis jau tvirtai įsliuogė į klausytojų širdis. Jų melodingų pasirodymų laukia ir rajono renginių lankytojai, žino apie šias balsingas moteris ir kaimynai.

Štai neseniai Utenos rajono Kuktiškių moterų klubas „Kuksa“ džiaugėsi reikšmingu įvykiu – po rekonstrukcijos atidarytu savo pastatu, kuriame planuojama rengti įvairius renginius, plėtoti mielas ir naudingas veiklas. „Kuksos“ klubas vienija įvairius rankdarbius, žolininkystę, sportą, šokius ir sveiką gyvenseną mylinčias moteris. Šiuo metu klubas turi 23 nares. Savo džiaugsmu kuktiškietės nutarė pasidalinti ir su artimomis kaimynėmis – švenčionėliškėmis, pakviesdamos sutartinių ansamblį „Lakiūtė“ dalyvauti atidarymo iškilmėse. Čia susirinko ir „Kuksos“ klubo narės bei kviestiniai svečiai – Utenos regiono vietos veiklos grupės pirmininkė Jolita Umbrasienė, finansininkė Nela Kuosienė, Saldutiškio Šv. Asyžiečio parapijos klebonas Jurgis Kazlauskas, kuktiškietis jaunasis akordeonistas Lukas Gurklys. Vakarą vedė „Kuksos“ klubo prezidentė Irena Juodkienė.

Irena POŽĖLIENĖ

 
Reklaminis skydelis