Mes turime 361 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2258
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18459
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94489
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ skelbia išmaniųjų telefonų išpardavimą

2015 m. sausio 23 d., šeštadienis, Nr.6 (1539)

Su „Tele2“ išmanieji telefonai dabar dar pigiau. Operatorius paskelbė telefonų išpardavimą, ir kiekvieną dieną vis kitam išmaniajam suteikia net 40 proc. nuolaidą.

Tai yra nuostabi galimybė įsigyti trokštamą išmanųjį pigiau. „Tele2“ savo klientams siūlo įvairius telefonus, kurie tiks kiekvieno skoniui ir poreikiams – tereikia užsukti į interneto svetainę tele2.lt, kur kasdien pateikiamas vis naujas išskirtinis pasiūlymas.

 

Išmanieji vis populiarėja

Vis daugiau žmonių renkasi išmaniuosius telefonus dėl jų universalumo ir patogumo. Išmanieji patogūs ne tik pokalbiams, bet ir naršymui internete, fotografavimui, muzikos klausimui, video peržiūrai, žaidimams ir kitiems jūsų poreikiams.

„Nebeįsivaizduojame mobiliojo ryšio paslaugų be išmaniųjų telefonų suteikiamų galimybių. Per praėjusias šventes „Tele2“ salonuose ir interneto parduotuvėje tele2.lt išmanieji sudarė net 90 proc. visų parduotų telefonų. Nors šventės praėjo, nusprendėme jas pratęsti nustebinę savo klientus ypatingu pasiūlymu. Kiekvieną dieną siūlome vis kitą išmanųjį net su 40 proc. nuolaida“, – sako Renata Kežionienė, „Tele2“prekių ženklo vadovė.

Visus per išpardavimą siūlomus išmaniuosius telefonus galima įsigyti tiek internetu, tiek „Tele2“ salonuose, pasirašant 24 mėnesių terminuotą sutartį planams nuo 8,40 Eur/mėn. Pamačius patinkantį pasiūlymą, ilgai laukti nereikėtų, nes pasiūlymo laikas ir telefonų kiekis – riboti.

 

Spartus 4G ryšys – visoje Lietuvoje

Žemėlapiai, orų prognozės, naujienos ir dar daugybė kitų programėlių išmanųjį paverčia asmeniniu pagalbininku visais gyvenimo klausimais. Dauguma „Tele2“ klientų išmaniuosius telefonus renkasi ne vien dėl jų funkcionalumo, bet ir dėl galimybės naudotis itin sparčiu 4G ryšiu. Su juo internete naršoma ypač greitai ir sklandžiai – iki 10 kartų sparčiau nei naudojantis 3G ryšiu.

Spartusis „Tele2“ 4G mobilusis internetas prieinamas jau 90 proc. Lietuvos gyventojų, o dar spartesnis 4G+ internetas – 30 proc. gyventojų. Operatorius toliau tęsia tinklų plėtrą – didina ryšio aprėptį ir interneto spartą.

„Spartus ryšys greičiu jau gali pasivaržyti ir su plačiajuosčiu interneto ryšiu, o tai suteikia daugiau laisvės naudotis internetu taip, kaip norisi. 4G mobilusis ryšys turi būti prieinamas visiems, todėl jį siūlome geromis sąlygomis ir visoje Lietuvoje, ne tik didžiuosiuose miestuose“, – pasakojo R.Kežionienė.

Spartus ryšys išmaniesiems telefonams suteikia daugiau išmanumo ir laisvės naudotis internetu nevaržomai. Kišenės internetas tikrai nepatuštins – pradedantiems mobiliojo interneto vartotojams naujienų srauto skaitymui, nuotraukų ir vaizdo turinio peržiūrai, įvairioms programėlėms ir jų siuntimui užtenka ir gigabaito duomenų.

Daugiau apie „Tele2“ akcijas ir pasiūlymus galima sužinoti www.tele2.lt.

 
Reklaminis skydelis