Mes turime 409 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3685
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19886
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95916
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Išpildė svajones

2015 m. sausio 30 d., šeštadienis, Nr.8 (1541)

Švenčionijos labdaros ir paramos fondas, prieš Kalėdas dovanėlėmis pradžiuginęs sergančius vienišus globos namuose gyvenančius senelius, taip pat Švenčionių ir Pabradės slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninėse besigydžiusius daugiausia senus ir vienišus žmones, drauge su „Algojimu“ dar pildė ir sergančių vaikų svajones.

Šią savaitę Fondo pirmininkas Vytautas Vigelis ir fondo sekretorė Violeta Čepukova įteikė ligoniukams paskutines dovanėles. Jų šeimoms ypač sunku, nes prie kasdienių poreikių dar prisideda išlaidos vaistams, medicinos priemonėms ir kt. O vaikų troškimai – kaip ir visų jų bendraamžių – populiarūs, bet nepigūs. Sergantys vaikai svajojo apie išmaniuosius telefonus, muzikinį centrą, kompiuterį – tikrą, kaip sakė berniukas, tai reiškia, stacionarų su monitoriumi. Tarp svajonių buvo ir žaislinė mašina. Šias svajones fondas išpildė. Be to, kelias sunkiai gyvenančias ir ligoniukus auginančias šeimas fondas parėmė maisto paketais ir vaistais.

Palydint 2015-uosius Švenčionių dangų nušvietė Švenčionijos labdaros ir paramos fondo dovana miestui – spalvingas fejerverkas.

Fondo pirmininkas Vytautas Vigelis ir sekretorė Violeta Čepukova dėkoja visiems rėmėjams už gerumą ir norą pasidalinti su stokojančiais.

 
Reklaminis skydelis