Mes turime 346 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1712
mod_vvisit_counterŠią savaitę:34088
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:115837
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Švenčionyse duris atvėrė kompanijos TianDe paslaugų ir grožio centras

2015 m. sausio 30 d., šeštadienis, Nr.8 (1541)

Esu tikras, kad perskaitę keistą kompanijos TianDe pavadinimą ne vienas gūžtelės pečiais ir pagalvos, kaip čia ta kompanija susirado Švenčionis. Kompanija TianDe įkurta 2006 m. Rusijos mieste Barnaule, o išvertus iš kinų kalbos kompanijos pavadinimas reiškia „dangaus tobulumas“. Atsirado kompanija Švenčionyse Linos Pečkaitienės (Jarošaitės) dėka, bet apie kompanijos TianDe veiklą ir tai, kas bus daroma Švenčionyse Rymo g. 10 atidarytame centre, kitą kartą, o šį kartą norėčiau papasakoti apie linksmąją dalį – sausio 23 d. įvykusį oficialų centro atidarymą.

Iš Linos gavęs kvietimą pažadėjau atvažiuoti. Važiuodamas galvojau, kad į atidarymą ateis kokia dešimtis žmonių ir viskas greitai pasibaigs, bet užlipęs į trečią aukštą ir pravėręs duris buvau maloniai nustebintas. Erdvi patalpa buvo beveik sausakimša, o didžioji dalis atėjusių į atidarymą – jaunimas, o jei jauni žmonės ieško savo nišos po saule, vadinasi gyvenimas tęsiasi. Beje, ne tik iš Švenčionių atėjo žmonės, bet atvyko verslo partneriai iš Kauno, Vilniaus, Panevėžio, Telšių, Marijampolės, Raseinių, Šiaulių, net iš Rygos atvyko verslo partneriai Genadij ir Svetlana Sokolovai. Kaip tik juos pirmuosius ir pakalbinau bei paprašiau papasakoti apie kompaniją TianDe.

- TianDe – tai rusiškas grožio ir sveikatos ženklas. Mums malonu, kad mūsų partneriai Lietuvoje aukštai įvertino šios kompanijos galimybes. Iš tikrųjų šios korporacijos pateikiamos produkcijos asortimentas labai platus ir įdomus, išskirtinis, efektyvus ir labai aukštos kokybės. Mums malonu, kad mūsų partneriai Lietuvoje suteiks galimybę žmonėms naudotis puikiais produktais, kurių kainos yra tikrai prieinamos. Korporacijos TianDe produkcija yra labai įvairi. Yra produktai, skirti kosmetikai, yra priemonės, skirtos kūno priežiūrai bei namų priežiūrai. Yra išskirtiniai produktai, tokie kaip Altajaus arbatos, skirti sveikatingumui. Yra visa serija produktų vyrų ir moterų sveikatingumui, organizmo stiprinimui. Grožis ir sveikata labai gražiai dera. Kelias iš Jūrmalos, kur mes gyvename, iki Švenčionių nors ir užtruko apie 4 valandas, bet mes to laiko lyg ir nepastebėjome, nes šiandien tokia nuostabi žiemos diena, smagu ir čia matyti puikiai nusiteikusius žmones. Atrodo, kad jūsų Švenčionys yra įsikūrę nuostabioje vietoje. Mūsų produkcija skirta tam, kad žmonės būtų gražūs ir sveiki. Beje, mūsų kompanija savo atstovybes turi 32 pasaulio valstybėse. Malonu ir tai, kad Švenčionyse bus pats didžiausias TianDe kompanijos ofisas Lietuvoje. Tikimės, kad šis centras taps tikru traukos centru, nes čia matome tiek gražaus jaunimo, ir tai džiugina. Šioje firmoje atsiveria puikios galimybės verslo vystymui, o kai jaunimas iniciatyvus, rezultatų ilgai laukti netenka, o čia yra puiki lyderė Lina, kuri per trumpą laiką tiek padarė. Mes įsimylėjome jūsų miestą jau vien dėl to, kad trys sesutės – Lina, Jolanta ir Diana – turi tokią pozityvią energetiką, taip myli savo miestą, šalį, kad mes iš tiesų didžiuojamės, kad Švenčionyse yra tokios nuostabios merginos. Esame tikri, kad sėkmė jas lydės, - atsakydami į mano klausimą mintimis pasidalino Svetlana ir Genadij Sokolovai.

Prasidėjus atidarymui pirmosios, kaip ir pridera, savo mintis išsakė seserys Diana, Jolanta ir Lina Jarošaitės.

- Mums labai malonu jūsų čia tiek daug matyti. Mes čia susirinkome atšvęsti sėkmę, ir ta sėkmė ne mūsų trijų, o mūsų visos komandos, be jūsų nebūtų mūsų, ir mes be jūsų nebūtume tiek daug pasiekusios. Ačiū visiems, nes tai mūsų visų sėkmė, - sakė Diana Galatiltienė (Jarošaitė), kuri po to trumpai pristatė būsimą centro veiklą, o veiklos nusimato tikrai daug. Ir tai priklausys nuo pačių entuziazmo.

- Kiekvienas iš jūsų esate laukiamas šiame centre ir jeigu turite norų, idėjų, visada galėsite realizuoti jas čia, šiame centre. Norisi, kad visi, kurie ateis čia, žinotų, jog čia yra ta vieta, kur galima pasidalinti savo patirtimi ir žiniomis, - baigdama sakė Diana.

O štai Jolantos Jarošaitės mintys, pasakytos per atidarymą:

- Stengiuosi sulaikyti ašaras, labai džiugu, kad tai džiaugsmo ašaros. Džiaugiuosi, kad tiek žmonių čia susirinko. Mes turime nuostabią Švenčionių viziją. Esu dėkinga visiems visiems. Svetlana Trinkūnienė net iš Anglijos atskrido. Kai ją pamačiau įeinančią, nepatikėjau savo akimis ir pagalvojau, va čia tai pervargimo laipsnis, pagalvojau, kad vaidenasi, - šypsodamasi sakė Jolanta, kuri patikėjusi sesers Linos idėja įsijungė į kompanijos TianDe veiklą. – Susėdusios su sesutėmis nutarėme įkurti įmonę, kuri vadinasi UAB DiJoLi. Labai džiaugiamės, kad kaip ir darbuose, taip ir kompanijos pavadinime esame visos trys. Ačiū joms, kad mes esame tobula komanda.

Bene sunkiausia tvardytis ir kalbėti buvo Linai Pečkaitienei (Jarošaitei), kuri pirmoji ir prisilietė prie kompanijos TianDe produkcijos, ir susižavėjusi kompanija užkrėtė ta idėja ne tik seseris, bet ir daugelį kitų. Dabar jos verslo partnerių skaičius siekia 800 ir tai tik per metus. Linai suteiktas Auksinės TianDe kompanijos direktorės vardas.

- Šitas centras yra mūsų visų bendro tikslo, begalinės kantrybės ir įdėto darbo dėka. Mielieji, jūs esate tokia komanda, su kuria norisi dirbti, su kuria norisi siekti pačių didžiausių tikslų. Visa tai, ką matote, atsirado jūsų įdėto darbo dėka. Aš džiaugiuosi, kad komanda tik plečiasi. Ši sėkmė neturėjo ir jokios repeticijos, nes ji priklauso nuo įdėto darbo ir šimtaprocentinio atsidavimo veiklai, kurią tu darai. Jeigu nori būti lyderiu, pirmiausia turi būti žmogumi. Mes viską darome iš širdies, ir kiekvienas žingsnis yra apgalvotas. Viskas čia padaryta su didžiule meile. Jūs esate tokia komanda, su kuria galima padaryti labai daug. Noriu padėkoti savo tėveliams, kurie mus visą gyvenimą veda sėkmės link. Jie tarsi lieka nepastebėti, bet jie skatina mus, auklėjo taip, kad mes visą laiką žinojome, ką reiškia dalintis, ką reiškia pagarba vienas kitam ir palaikymas, - sakė Lina ir kartu su sesėmis nubėgo padėkoti tėvams Kazytei ir Jonui Jarošams. Paskui buvo svečių pasisakymai, smagi loterija ir dar daug įvairiausių linksmybių. Svarbiausia buvo nesuvaidintas nuoširdumas, o aš norėčiau užbaigti šį pasakojimą Kazytės ir Jono Jarošų mintimis apie dukrų sėkmės formulės ieškojimą:

- Mintys įdomios ir kažkiek netikėtos. Atrodo, kad jos kaip vaikystėje žaidžia, tik tada buvo mažos, o dabar jau didelės. Labai džiaugiamės kartu su jomis. Neturėjome jokių problemų, kai augo visi 6 mūsų vaikai. Augo palaikydami vienas kitą. Tai, kad dar besimokydamos mokykloje mergaitės buvo lyderės, ir smagu, kad tas lyderių savybes panaudoja ir verslą kurdamos. Džiaugiamės savo vaikais ir norime, kad joms sektųsi ir versle, ir gyvenime. Mes esame laimingi, kad turime tokius vaikus, - sakė Kazytė ir Jonas Jarošai, kuriems dukrų iniciatyva atidarytas centras buvo tikra šventė.

Štai tokia ta sėkmės istorija, kuri rašoma dar labai trumpai, bet norisi palinkėti, kad ta istorija tęstųsi ilgai, o atidarytas kompanijos TianDe paslaugų ir grožio centras Švenčionyse taptų traukos oaze.

Algis JAKŠTAS