Mes turime 215 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1160
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15159
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:62485
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2015 m. vasario 3 d., trečiadienis, Nr.9 (1542)

Operatyviai išaiškinta vagystė

Sausio 27 d. Švenčionių rajono policijos komisariato pareigūnai, sekdami karštais pėdsakais, išaiškino Švenčionėlių mieste įvykdytą vagystę ir sulaikė įtariamąjį -  Švenčionėlių miesto gyventoją.

44-erių metų vyras Švenčionių rajono policijos komisariatui pranešė, kad sausio 25 d., ryte, namo kieme rado jam priklausančius „VW“ ir „BMW“ automobilius su išdaužtais stiklais, o iš automobilio „VW“ dingo generatorius ir kiti automobilyje buvę daiktai. Nuostolis – 390 eurų.
Gavę pranešimą, Švenčionių rajono kriminalistai operatyviai ėmėsi paieškos, nustatė kryptis, kuriomis galėjo nuvažiuoti asmuo, įvykdęs minėtą nusikaltimą. Šios priemonės davė rezultatų. Greitai buvo sulaikytas ir į policijos komisariato areštinę uždarytas 22-ejų metų Švenčionėlių miesto gyventojas. Dalis vogtų daiktų grąžinta savininkui.

 

„Išpirka“ už sugyventinę

Sausio 26 d. registruotas pranešimas, kad Pabradės seniūnijos kaime už viešosios tvarkos pažeidimą (LR ATPK 178str.1d.) buvo sulaikyta 32 metų Pabradės seniūnijos gyventoja, tuo metu prie tarnybinio automobilio priėjo jos sugyventinis su prašymu paleisti jos sugyventinę ir pareigūnui į dešinę ranką įdėjo 20 eurų kupiūrą. Įtariamasis neblaivus, nustatytas vidutinis (2.22prom.) girtumo laipsnis, uždarytas išblaivinimui. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 227 str. 4 d.

 

Smurtautojas sulaikytas

Sausio 30 d. registruotas pranešimas, kad Švenčionėlių seniūnijos kaime, bute, neblaivus (nustatytas 2,49 promilių girtumas) 48 metų vyras, žodinio konflikto metu trenkė vieną kartą elektriniu šildytuvu savo sugyventinei (nustatytas 1,96 promilių girtumas) per galvą, tuo sukeldamas jai fizinį skausmą. Smurtautojas sulaikytas, uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

 

Iš sodybos išnešė darbo įrankius

Sausio 30 d. registruotas 54 metų Labanoro seniūnijos kaimo gyventojo pareiškimas, kad iš neaptvertos jo kaimo sodybos teritorijos dingo darbo įrankiai. Žala 171 Eur. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 4 d.

 

Apvogė automobilį

Sausio 30 d. registruotas 39 metų Švenčionėlių miesto gyventojo pareiškimas, kad iš jo automobilio „VW Golf“ buvo pavogtas mobilaus ryšio telefonas SAMSUNG GALAXY S III Neo, piniginė su joje buvusiais 30 Eur ir asmens dokumentais. Padaryta apie 230 eurų žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d.

 

Savaitės statistika

Nuo 2016-01-25 iki 2016-02-01 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruotas 1 nusikaltimas žmogaus sveikatai, 25viešosios tvarkos pažeidimai ir 4 chuliganizmai. Per šį laikotarpį įvykdytos 7 vagystės, įvyko 1 eismo įvykis, sulaikyti 3 neblaivūs vairuotojai, už KET pažeidimus nubausta 40 asmenų, 81 asmuo nubaustas už administracinius teisės pažeidimus, rastas 1 lavonas, 2 kartus išvykta į šeimyninius ginčus.

 

Švenčionių r. PK inf.