Mes turime 582 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:12856
mod_vvisit_counterŠią savaitę:33905
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:113026
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Pozityvios dienos gidas – daina ir puiki nuotaika

2015 m. vasario 6 d., šeštadienis, Nr.10 (1543)

Kasdien kiekvieno iš mūsų gyvenime vyksta daugybė nuostabių akimirkų. Viena iš tokių akimirkų Cirkliškio kaimo bendruomenės susibūrimas į Aido Maniko ir Dainiaus koncertą.

Koncerto metu skambėjo tiek populiarios lietuvių kompozitorių dainos, tiek paties atlikėjo Aido Maniko kūrybos dainos. Besiklausydami dainų mes ne tik dainavome kartu, bet ir pasileidome į šokio sūkurį.

Pasibaigus koncertui Švenčionių rajono savivaldybės tarybos narė ir LR Seimo nario Šarūno Biručio padėjėja Violeta Čepukova padėkojo atlikėjams už nuotaikingą koncertą ir įteikė atminimui nuo „Žiburio“ bendruomenės rankų darbo paveikslą.

Išlydėję dainininkus, susirinkusieji dar bendravo prie arbatos puodelio, dainavo dainas bei dalinosi gyvenimiškomis istorijomis.

Į namus skirstėmės lydimi draugiško pasibuvimo, pabendravimo džiaugsmo, patyrę gerų emocijų....

Cirkliškio kaimo bendruomenė „Žiburys“ vardu nuoširdžiai dėkoja Seimo nariui kultūros ministrui Šarūnui Biručiui už paramą koncertui, o Švenčionių PRC direktorei Mildai Gustienei-Vilniškei – už suteiktas patalpas.

Lida GAIŽUTIENĖ

Cirkliškio kaimo bendruomenė „Žiburys“ pirmininkė