Mes turime 208 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4178
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21520
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:65503
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Elektroninio dienyno mobilioji programėlė bus mokama

2016 m. vasario 20 d., šeštadienis, Nr.13 (1546)

Bene pagrindinio Lietuvoje elektroninio dienyno „Tamo“ atstovai pranešė, kad už galimybę naudotis mobiliąja programėle išmaniuosiuose telefonuose vartotojai turės susimokėti.

Buvo pristatyta atnaujinta „Tamo“ dienyno mobiliosios programėlės versija, kuri po 14 išbandymo dienų taps mokama. Vartotojų išsakyti poreikiai kartu su VIP aptarnavimu (tai reiškia, kad kreiptis galės ne tik el. paštu, bet ir telefonu, feisbuke) apjungti į vieną išskirtinių paslaugų paketą „Tamo Išmaniems“. Vartotojai, kurie nenorės naudotis šiuo paslaugų paketu, galės ir toliau nemokamai prisijungti prie dienyno internetinio puslapio. Nemokamas turinys bus siūlomas tik tiems, kurie dienyną tikrins kompiuteryje. Programėlė startavo vasario18 d., ketvirtadienį. 14 dienų – išbandymo periodas, po to automatiškai bus pasiūlyta sumokėti mokestį. Tie, kurie nesumokės, mobiliąja programėle daugiau naudotis nebegalės.

„Tamo“ tinklalapyje skelbiamais duomenimis, šį dienyną naudoja 75 proc. Lietuvos mokyklų, 32 tūkst. mokytojų. Iš viso ji vienija 320 tūkst. vaikų ir 250 tūkst. tėvų bendruomenę. Pasak „Tamo“ atstovų, mobiliąja dienyno programėle iki šiol naudojosi dešimtys tūkstančių vartotojų. Jie apie naują apmokestintą versiją buvo informuoti vidiniais pranešimais per „Tamo“ dienyną.