Mes turime 325 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1706
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11893
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87923
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pilietinė akcija ,,Dovanoju trispalvę“

2016 m. kovo 16 d., trečiadienis, Nr.19 (1552)

Kovo 11-oji - tai diena, kai lietuvių tauta savo dvasia ir ryžtu susigrąžino Valstybę ir Laisvę, galimybę  kurti gyvenimą laisvoje šalyje. Šią dieną prisimename tikėjimą Lietuva, tikėjimą savimi. Laisvė – ypatinga vertybė, nepakanka ją iškovoti, ją reikia saugoti.

Kovo 10 d. Švenčionių pradinės mokyklos 2b ir 3b klasių mokiniai su savo klasių mokytojomis dalyvavo pilietinėje akcijoje, kurios metu pasveikino su artėjančia Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena mokyklos administraciją, rajono vadovus, kelių miesto įstaigų darbuotojus ir sutiktus miestelio žmones. Mokinius šiltai priėmė miesto seniūnė Ina Sinienė ir seniūnijos darbuotojai. Seniūnė papasakojo apie valstybinės šventės prasmę ir atsakė į vaikų klausimus apie savo pareigas bei seniūnijos darbą. Mokiniai su dideliu džiaugsmu įteikė žmonėms savo rankutėmis pagamintas trispalves, linkėjo gražių švenčių. Smagiausia, kad vaikai sulaukė daug gerų žodžių iš įvairaus amžiaus ir įvairių profesijų žmonių.

Danguolė SADAUNYKIENĖ

Edita NOVIKIENĖ

Švenčionių pradinės mokyklos mokytojos

                       

 
Reklaminis skydelis