Mes turime 174 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:952
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14951
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:62277
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2016 m. balandžio 27 d. trečiadienis, Nr.30 (1563)

Iškrito pro laiptinės langą

Balandžio 11 d. registruotas pranešimas, kad Švenčionyse pro laiptinės langą tarp 4 ir 5 aukšto iškrito 39 metų vyras. Pasak liudininkų, laiptinėje jis buvo vienas. Krisdamas vyriškis sunkiai susižalojo ir ligoninėje mirė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Pasikorė senolis

Balandžio 13 d. registruotas pranešimas, kad Švenčionyse, savo namuose, pasikorė 79 metų vyras. Apie įvykį policijai pranešė giminaitis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

 

Smurtavo mažamečių vaikų akivaizdoje

Balandžio 15 d. registruotas pranešimas, kad Švenčionėliuose neblaivus sugyventinis savo namuose sukėlė konfliktą, kurį stebėjo kartu gyvenantys mažamečiai vaikai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Apvogė automobilį

Balandžio 17 d. registruotas pranešimas, kad Labanore prie parduotuvės kažkas išdaužė ten stovėjusio automobilio vairuotojo lango stiklą, pavogė piniginę su visais dokumentais ir pabėgo iš įvykio vietos. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Apvogė klojimą

Balandžio 21 d. pavakare Kretuonų kaimo (Švenčionėlių sen.,) gyventojas pranešė policijai, jog apvogtas jo klojimas. Nulaužta spyna, pavogti arklinių grėblių ratai, benzininio pjūklo variklis, diskas malkoms pjauti, velenas. Nuostolis apie 1000 Eur. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Konfliktavo globos namų auklėtinės

Balandžio 21 d. registruotas pranešimas apie Švenčionėlių vaikų globos namuose kilusį konfliktą. Įstaigos darbuotoja pranešė, kad dvi septyniolikmetės, vaikų globos namų auklėtinės, agresyviai elgėsi ir sukėlė fizinį skausmą kitai šešiolikos metų paauglei, taip pat globos namų gyventojai. Abi maištautojos buvo neblaivios. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Savaitės statistika

Nuo 2016-04-18 iki 2016-04-25 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate iš viso užregistruoti 106 įvykiai: 7 pranešimai apie nusikalstamas veikas, 28 viešosios tvarkos pažeidimai ir 3 chuliganizmai. Per šį laikotarpį įvykdytos 6 vagystės, už KET pažeidimus nubausti 54 asmenys, 82 asmenys nubausti už administracinius teisės pažeidimus, sulaikyti 2 neblaivūs vairuotojai ir 2 vairuotojai be vairuotojo pažymėjimo, 12 asmenų nubausti už pasirodymą neblaiviam viešoje vietoje. Per savaitę į komisariatą pristatyti 9asmenys.

Švenčionių r.PK inf.