Mes turime 276 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:365
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16566
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92596
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2016 m. gegužės 18 d. trečiadienis, Nr.36 (1569)

Dingo dyzelinas

Gegužės 11 d. Pabradės miesto gyventojas pranešė policijai pastebėjęs, kad iš jo traktoriaus dingo degalai. Nukentėjęs vyras tvirtino, kad iš jo namo kieme stovinčio traktoriaus degalų bako kažkas pavogė apie 60 litrų dyzelino. Jis manąs, kad ilgapirščiai kurą pavogė per kelias praėjusias dienas. Policijai pateiktame pareiškime apie vagystę, Pabradės gyventojas taip pat nurodė, kad pasigedo ir kitų vertingų daiktų, buvusių garaže: 20 litrų talpos kanistro su benzinu, traktoriaus dalių, metalinių indų. Nuostolis tikslinamas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Vakare į globos namus negrįžo

Gegužės 10 dieną vėlai vakare, apie 10 valandą, Švenčionėlių socialinių paslaugų centro Vaikų globos namų socialinė darbuotoja kreipėsi į Švenčionių rajono policijos komisariatą pranešdama, kad minėtos dienos ankstų rytą iš globos namų išėjusi 17 metų globotinė dar yra negrįžusi. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Dingo hidroforas

Gegužės 14 dienos rytą penkiasdešimtmetis Pabradės miesto gyventojas pranešė policijai, jog iš garažo dingo hidroforas. Nukentėjęs pabradiškis įtaria, kad vagišius į garažą galimai pateko per statinio stogą. Nuostolis apie 80 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Smurtavo

Švenčionių rajono policijos komisariate per savaitgalį buvo gauti du pranešimai apie smurtaujančius piliečius. 44 metų Zalavo kaimo (Pabradės sen.) gyventojas skundėsi, kad šeštadienį kilus konfliktui tarp jo ir sūnaus, pastarasis namo kieme griebė po ranka pasitaikiusį metalinį strypą ir juo smarkiai sumušė tėvą, taip sukeldamas fizinį skausmą. Nukentėjęs vyras buvo nuvežtas į Švenčionių r. ligoninės priėmimo skyrių.

Sekmadienį į policiją kreipėsi 24 metų vaikinas skųsdamasis, kad išvakarėse Pabradėje, prie parduotuvės „Visą parą“, jį sumušė iš matymo pažįstami vyrukai. Nukentėjęs vaikinas patyrė nemenkas traumas. Jam buvo smarkiai sumušta galva, taip pat nustatyti nosies ir dešinės rankos delno kaulų lūžiai. Jaunas vyras patalpintas į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę. Dėl abiejų įvykių pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Savaitės statistika

Nuo 2016-05-09 iki 2016-05-16 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate iš viso užregistruota 135 įvykiai, pradėti 6 ikiteisminiai tyrimai, surašyti 96 administracinių teisės pažeidimų protokolai. Per savaitę 34 asmenys nubausti už KET pažeidimus, sulaikyti 5 neblaivūs vairuotojai ir 3 vairuotojai be vairuotojo pažymėjimo, 8 asmenys buvo neprisisegę saugos diržų, pastebėti 2 nedrausmingi pėstieji, sulaikyti 5 neblaivūs dviratininkai. Per šį laikotarpį užregistruota 61 viešosios tvarkos pažeidimas: 5 chuliganizmo atvejai, 18 asmenų nubausti už neblaivaus pasirodymą viešoje vietoje. Į komisariatą pristatyti 7 asmenys, iš jų 4 – neblaivūs, įvykdytos 3 vagystės, sužaloti 2 asmenys, užregistruoti 3 smurto artimoje aplinkoje atvejai.

Švenčionių r.PK inf.

 
Reklaminis skydelis