Mes turime 341 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1784
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11971
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88001
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Rajono įmonė planuoja eiti į turizmo rinką

2016 m. gegužės 21 d. šeštadienis, Nr.37 (1570)

Savivaldybės vejama iš rajono UAB „Svirka“ plečia veiklą ir žengia į turizmo rinką, apie kurią, beje, rajono valdžia tik svaičioja. Pasak jos direktoriaus Vytauto Bulkos, tai nereiškia, kad įmonė trauksis iš rajono. Šiuo metu laimėjusi visus teismus ir pasiekusi, kad būtų nutrauktas keleivių vežimo konkursas, kurį savivaldybė vykdė neteisėtai, įmonė ir toliau dalyvaus konkursuose. Be to, įmonės veikla daug įvairesnė, ne tik keleivių vežimas. Šiuo metu merdinčiame rajone darbo nėra, rajono valdžia siekia ir tai, kas liko, atiduoti (būtent atiduoti, nes sąžiningo konkurso neskelbė) kito rajono įmonei, o UAB „Svirka“ kolektyvas pilnas noro dirbti, tad vadovas jaučia pareigą ieškoti naujų rinkų.

Šią savaitę įmonėje lankėsi autobusų gamintojai iš Turkijos. UAB „Svirka“ geri partneriai ir kolegos UAB „Kautra“, oficialus Adano miesto „Temsa“ gamyklos atstovas Lietuvoje pristatė naują turistinės klasės autobusą. Naujasis autobusas jau važinėjo Švenčionių miesto gatvėmis. Jį išbandė pats įmonės vadovas Vytautas Bulka. Jis gerai įvertino patogų turistinį autobusą. Vedamos derybos dėl kelių autobusų pirkimo.

Įmonė planuoja metų pabaigoje įsigyti naujų autobusų ir eiti į turizmo rinką.

Mūsų inf.

 
Reklaminis skydelis