Mes turime 386 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1922
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18123
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94153
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Knyga sujungs visą Lietuvą

2016 m. gegužės 28 d., šeštadienis, Nr.39 (1572)

Birželio 1 d. nuo 9 iki 21.30 val. bibliotekos kviečia įjungti atostogas su knyga ir dalyvauti įspūdingame „Vasara su knyga: nuo saulėtekio iki saulėlydžio“ atidaromajame renginyje. Penkiose Lietuvos apskričių viešosiose bibliotekose bus skaitoma geriausia 2015 m. jaunimo knyga – Rebekos Unos „Atjunk“. Teatralizuoto ir interaktyvaus renginio metu pasinersime į pagrindinės veikėjos Grytos gyvenimą, kai pasaulis jau visiškai nugrimzdęs į virtualią realybę, kur nelikę pojūčių nei jausmų.

Knygos skaitymai bus transliuojami Lietuvos viešosiose bibliotekose. Jų lankytojai renginį galės stebėti ekranuose visą dieną. Tiesioginę transliaciją taip pat bus galima žiūrėti Bibliotekų metų YouTube paskyroje. Knygos „Atjunk“ skaitymų įrašas bus išsaugotas ir prieinamas visą renginių ciklo „Vasara su knyga“ laikotarpį ir panaudotas kuriant garsinę knygą, kurią įteiksime Lietuvos aklųjų bibliotekos skaitytojams.

Bibliotekos kvies ne tik aktyviai dalyvauti renginyje, bet ir išbandyti save socialiniuose tinkluose vyksiančiame konkurse #vasarasuknyga, kurio nugalėtojai bus apdovanoti vertingais prizais – planšetiniu kompiuteriu, fotoaparatu ir USB laikmena.

Konkursinius darbus galima siųsti nuo birželio 1 d. iki rugpjūčio 15 d.

 
Reklaminis skydelis