Mes turime 318 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3528
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13715
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89745
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Parama pasieks tik neturinčius įsiskolinimų ūkininkus

2016 m. birželio 8 d., trečiadienis, Nr.42 (1575)

Nacionalinė mokėjimo agentūra, pervesdama paramos lėšas kaimo plėtros programų priemonių dalyviams, atsižvelgia į tai, ar paramos gavėjai neturi įsiskolinimų Valstybiniam socialinio draudimo fondui(Sodrai) bei Valstybinei mokesčių inspekcijai (VMI). Tik sumokėjusius visus reikalingus mokesčius ūkininkus pasieks paramos lėšos.

Fiziniai asmenys, pateikusieji paraiškas pagal su plotu susijusias kaimo plėtros programų priemones, gaus išmokas tik tuo atveju, jei neturės įsiskolinimų Sodrai.

Paramos lėšos kaimo plėtros programų priemonių dalyviams – juridiniams asmenims – gali būti mokamos tik tuo atveju, jei šie asmenys neturi įsiskolinimų Sodrai ir VMI. Ši nuostata netaikoma įstaigoms, kurių veikla yra finansuojama iš valstybės ar savivaldybės biudžeto, bei juridiniams asmenims, kuriems Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka yra atidėti mokesčių ar socialinio draudimo įmokų mokėjimo terminai.

Norint gauti paramą, būtina laiku atnaujinti duomenis.

NMA inf.

 
Reklaminis skydelis