Mes turime 315 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3599
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13786
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89816
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

40 metų tarnystės Dievui ir žmonėms

2016 m. birželio 11 d., šeštadienis, Nr.43 (1576)

Birželio 5 dieną Strūnaičio  Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje buvo ne tik aukojamos šv. Mišios užgyvus ir mirusius tėvus, bet ir buvo švenčiamas klebono Aldo Čeponio 40-ies metų kunigystės jubiliejus. 1976 m. kunigo kelias prasidėjo Švenčionyse, po metų jis nuvedė kunigą į Vilniaus Šv. ap. Petro ir Povilo bažnyčią, dar po metų – į Pabradę, vėliau buvo Kaltanėnai, Linkmenys, Dūkštas, Daugėliškis ir šiuo metu - Strūnaičio parapija.

Po šv. Mišių gausiai susirinkę parapijiečiai, svečiai, kaimo bendruomenių atstovai nuoširdžiai sveikino parapijos kleboną Aldą Čeponį, išsakydami gražiausias mintis ir linkėjimus, išreikšdami padėką ir pagarbą, linkėdami Visagalio palaimos ir dar ilgus metus tarnauti žmonėms ir bažnyčiai. Pasibaigus iškilmingai jubiliejaus minėjimo ceremonijai, pirmą kartą šios parapijos istorijoje, visi buvo pakviesti į Agapę – krikščionišką puotą, kuri vyko čia pat, klebonijos kiemelyje.

Kleboną Aldą Čeponį sveikino Seimo narys kultūros ministras Šarūnas Birutis.

Marytė DEGIENĖ

 
Reklaminis skydelis