Mes turime 141 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1027
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11214
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87244
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Lietuvos šeimų stovykla!

2016 m. birželio 15 d., trečiadienis, Nr.44 (1577)

TIKSLAS: Suvienyti Lietuvos šeimas, skatinti bendruomeniškumą, bendradarbiavimą, bendravimą, skiepyti žmogiškąsias vertybes.

Nuo rugpjūčio 13 d. 11 val. iki 15 d. 16 val. vyks trijų dienų stovykla sodyboje „Žemsodis“ Mardosų kaime, Plungės rajone,

(kelio Plungė-Vėžaičiai 7 kilometre (Minijos upės ir kelio sankirtoje).

 

Vietų skaičius ribotas! Registracija vyks iki 2016-07-30. Nuo 2016-06-17 bilietai brangs.

Stovykla truks 3 dienas. Pirma stovyklos diena - geltonos spalvos diena, antroji diena - žalios spalvos diena, trečia diena - raudonos spalvos diena! Pageidautina, kad dėvėtumėte tos dienos spalvos marškinėlius (bus galimybė juos įsigyti stovykloje).

Stovykloje numatytos atskiros zonos. Tai suaugusiųjų ir vaikų zona.

 

Suaugusių veikla stovykloje:

Konferencija „Laiminga mama - laiminga šeima“ ir ją apimančios temos bei klausimai:

- Kodėl vyrai ir moterys mato gyvenimą taip skirtingai? Kodėl jie skirtingai mąsto, sunkiai supranta vienas kito norus? Vyro ir moters santykiai besilaukiant ir gimus vaikui?

- Savirealizacija ir šeimos pareigos. Kaip suderinti tai?

- Kas kuria socialinius santykius? Kas yra socialinis solidarumas? Ar reikia dalyvauti visuomeninėje veikloje ir kodėl?

- Ar pakankamai rūpinamės savo ir savo šeimos sveikata? Ką daryti, kad fizinis aktyvumas nebūtų kančia ar prievolė, o noriai tuo užsiimtume?

 

Konferenciją sudarys trumpi pranešimai ir vienijantys, jungiantys žaidimai, kurie padės kiekvienam iš mūsų nors truputį išsilaisvinti iš savojo „Aš“ kiauto ir priartėti prie „Mes“ pojūčio. Turiningi žaidimai, kiekvienoje situacijoje mokantys siekti tikslo, įgyti būtinų įgūdžių, perduoti aplinkiniams idėjas ir žinias.

 

Vaikų veikla stovykloje:

Programa vaikams bus vykdoma pagal amžiaus grupes ir paremta holistine metodika, kaip mokyti vaikus šiuolaikinių sąveikos principų. Žaidimai lavina vaikus, ir tai natūralus būdas mokytis. Žaidimai formuoja tam tikrus vaikų elgesio modelius, santykius, pateikia pavyzdžiais, kurie tučtuojau realizuojasi gyvenime.  Žaidimai mokys susivienyti siekiant bendro tikslo. Vaikas įsitikins, kad draugų padedamas pasieks tai, ko niekaip nepasiektų vienas. Bendri žaidimai ir žaidimai bendradarbiavimui yra idealios priemonės, stiprinančios vaikų tarpusavio rūpestį ir komandinį darbą. Jie mokosi dalintis, susieja save su kitais, rūpinasi kitų jausmais, padeda vienas kitam.

Muzika ir šokis yra neatsiejama harmoningo gyvenimo dalis, kuri teigiamai veikia mūsų jausmus ir nuotaiką. Tad dainuosime ir šoksime kartu su profesionaliais programos moderatoriaisJ

Aplankysime netoli sodybos esančias lankytinas vietas!

Į maitinimo procesą būste įtraukti ir Jūs. Su profesionalų pagalba paversime maisto ruošimą maloniu ritualu, be streso, įtampos ir greito trypčiojimo, gaminsime su polėkiu. Galėsite įsivaizduoti esantys prašmatnaus prancūziško restorano geriausiais virėjais.

Mūsų stovykloje visi bus nugalėtojai, visi bus apdovanoti!

Apgyvendinimas ir įsikūrimas sodybos teritorijoje savo palapinėse. Apgyvendinimui nameliuose pirmenybė mamoms, turinčioms vaikus iki 1 metų amžiaus ir pagal bilietų įsigijimo eiliškumą.

Jūsų higienai – tvarkingi vidaus tualetai ir vidaus dušai pagrindiniame name ir nameliuose bei lauke papildomi biotualetai.

Pasirūpinsime stovyklos vaistinėle, saugumu, apsauga nuo lietaus ir saulės bei kitomis būtinomis priemonėmis.

 

Stovyklos kaina:

Bilieto kaina visai šeimai (mama, tėtis ir vaikai) esant veiklių mamų klubo nare 20 eurų.

Bilieto kaina visai šeimai (mama, tėtis ir vaikai) prisijungiant į veiklių mamų klubo narių gretas 30 eurų.

Bilieto kaina visai šeimai (mama, tėtis ir vaikai) be narystės klube 40 eurų.

Dėmesio! Nesant tėčiui ar negalint dalyvauti, vietoj jo galite pasiimti močiutę ar savo draugę.

Į kainą įeina: apgyvendinimas, pilnas maitinimas, stovyklos programa, techninės išlaidos, stovyklos vadovai, moderatoriai.

Susitiksime stovykloje, iš kurios nesinorės išvykti! Informaciją, naujienas sekite facebook‘e: https://www.facebook.com/events/1180593918667443/

Veiklių mamų klubo inf.

 
Reklaminis skydelis