Mes turime 345 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1679
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17880
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93910
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pagauti Laimės paukštės plunksną ir paversti ją auksu – tai yra sėkmė

2016 m. birželio 22 d., trečiadienis, Nr.46 (1579)

Ateidama į TianDe kompaniją prisiėmiau didžiulę atsakomybę. Pažadėjau daugeliui žmonių, kad juos padarysiu sėkmingais. Mane pačią Laimės paukštė aplankė dar 2015 metų sausio mėnesį, kuomet į rankas gavau TianDe produktus. Nuo pat pirmos pažinties su šia kokybiška produkcija prasidėjo spartus kelias svajonės link. Visus darbo metus jungiau į savo komandą aktyvius, daug siekiančius ir gyvenime norinčius būti laimingais žmones. Darbo buvo išties daug. Prisiminus 2015 metus galiu pasakyti, kad tai buvo atsakingo darbo metai, kuomet nemačiau atėjusio pavasario, neturėjau galimybės džiaugtis žydinčiomis pienėmis, o ir alyvų kvapas pasiekdavo mane tik užuodus jas pro tėvelių namų atvertus langus. Visus metus pašvenčiau darbui, visus metus stengiausi padėti kitiems tapti sėkmingais, daugeliui padėjau atrasti save tiek versle, tiek dvasiniame augime. Mano pastangos buvo pastebėtos.

TianDe kompanija Rusijoje gyvuoja 9 metus. Tai nauja tarptautinė kosmetikos kompanija, sparčiai besiplečianti 35 pasaulio šalyse, tame tarpe ir Lietuvoje. Tai kompanija, į kurią atėjau norėdama geresnio gyvenimo, tačiau kai pagalvoju dabar - tai svajonių veikla, pakeitusi mano gyvenimą kardinaliai. Minčių galia mes visada pritraukiame įvykius, kurie vyksta mūsų gyvenime. Todėl visada mintyse galvoju tik apie tai, ko norėčiau, įsivaizduoju, koks mano gyvenimas nuostabus ir kokia daug žadanti mano ateitis.

Pernai birželio mėnesį traukiniu iš Rygos į TianDe mūsų lyderių linijos Lamarinų gimtadienį vykau viena. Nepažinodama Maskvos nebijojau pasiklysti. Širdyje turėjau tvirtą tikėjimą savo sėkme, ir lyg kažkas iš aukščiau mane ten traukė nuvykti. Tą dieną sau pasakiau, kad tai pirmi ir paskutiniai metai, kuomet į tokią grandiozinę šventę vykstu viena. Pažadėjau sau, kad 2016 metais į šventę atvyksiu su didžiule sėkmingų žmonių komanda iš viso pasaulio.

Esu labai laiminga, kad turiu galimybę papasakoti savo ir savo komandos įspūdžius. Pirmiausia noriu padėkoti visai komandai, kuri taip šauniai reprezentavo Lietuvą, Angliją, Airiją kelionės ir šių fantastiškų renginių metu. Ačiū jums.

Nupasakoti ir perteikti įspūdžių iš kelionės yra neįmanoma. Papasakoti juos per kelias minutes - vadinasi nepapasakoti nieko, bet žinau viena, kad visa šia energija, visa šia motyvacija, kurią mes parsivežėme, mes dalinsimės visus metus - su savo artimaisiais, su savo komandomis, su savo kraštiečiais, su žmonėmis, kurie tik naujai atras TianDe kompaniją. Mes turime metus laiko šiai ypatingai ir neišsenkančiai energijai perteikti.

2016 metų gegužės 29 dieną iš Lietuvos pajudėjome dviem didžiuliais autobusais. Juose - 65 verslo partneriai iš Lietuvos, Anglijos ir net gi Airijos. Į renginį vykome labai draugiškai. Vyko 38 mano komandos žmonės, o likusieji – mano kolegų verslo partneriai, kuriuos pažadėjome saugiai nuvežti į renginius Maskvoje. Norėjosi, kad kelionė būtų labai sklandi, žinojau, kad išvežti tokį būrį žmonių yra iššūkis, todėl visus organizacinius dalykus sprendėme su sesutėmis Diana Galatiltiene ir Jolanta Jarošaite. Dirbti trise yra daug lengviau, tuo įsitikinome ir kasdieną pasiskirsčiusios savo darbus TianDe verslo centre ,A.Rymo g. 10.

Į Maskvą vykome dviem autobusais dar ir todėl, kadangi mūsų laukė du renginiai, o kelios jaunos mamytės turėjo jau po pirmojo renginio grįžti namo. 2016 m. gegužės 31 dieną vyko mūsų tinklinio marketingo linijos lyderių Lamaros ir Igorio Žabinų, vadinamų „Lamarinų“ 7-asis gimtadienis. Apie jį šiandien ir norėčiau Jums papasakoti.

Gimtadienio šventė šiemet vyko Rusijos Vyriausybės namuose esančioje prabangioje salėje Maskvoje. Dalyvaujančių kaip ir planuota buvo virš 1000 žmonių. Salė buvo perpildyta TianDe komandomis iš 35 pasaulio šalių. Nepaprastai didžiuojuosi, kad Lietuvos atstovai buvo aktyvūs, energingi, susitelkę, besišypsantys ir geranoriški. Mes plojome visam TianDe pasauliui, džiaugėmės kolegų ir savais komandiniais pasiekimais. Buvau karūnuota kaip metų Karalienė, užauginusi stipriausią TianDe direktorių komandą per 2015-2016 metus. Gauti pasaulinio mąsto įvertinimą yra didžiulė atsakomybė ir garbė. Komandiniai rezultatai labai džiugina: per metus pavyko komandoje išauginti dvi direktores, dvi grand direktores ir pačiai pasiekti auksinės direktorės statuso. Šie pasiekimai reiškia, kad žmogus, pasiekęs vieną iš šių rangų, tampa savarankiškas, jis gauna finansinį stabilumą bei tam tikras privilegijas kompanijoje. Pernai tokį patį apdovanojimą išsivežė Baltarusijos atstovas, tuomet žiūrėjau susižavėjimo kupinomis akimis ir negalėjau patikėti, kad tokius pasiekimus įmanoma padaryti per metus, o šiemet pati buvau apdovanota kaip Karalienė, įdėjusi daugiausia darbo į komandinį Žvaigždžių išauginimą. Visi, kas per 2015 metus pasiekė direktoriaus rangą ir aukščiau, buvo apdovanoti auksiniais žiedeliais su briliantais, pagamintais prieš renginį, pagal kiekvienos iš merginų piršto dydį. Tokių žiedelių iš viso su savo komanda parsivežėme 5. Net 4 iš jų puošia mūsų kraštiečių, Švenčioniškių, rankas, o vienas žiedelis iškeliavo į Angliją. Nepaprastai džiugu, kada apdovanojimus gauna komanda. Juk visus metus taip sunkiai dirbome ir siekėme šio įvertinimo. Taip pat visos gavome po unikalų kaklo papuošalą, komandinius raktų pakabukus, šventines rangus simbolizuojančias juostas, unikalius ženkliukus, ant kurių parašyta: „TianDe Profesionalas“.

Nepaprastai džiugu ne tik dėl asmeninių, bet ir dėl komandinių pasiekimų. Pasakoja TianDe grand dreltorė Diana Galatiltienė: „Atrodo, kad net svajonėse nebūčiau pagalvojusi, kad vieną dieną tokia šauni komanda iš Švenčionių atstovaus Lietuvai. Tuo metu, kai vieni pasirenka tik vandens stiklinę, kiti mėgaujasi visu vandenynu. Būtent tokia ši komanda. Nė vienai iš Švenčionių krašto merginų nėra kliūtis tai, kad mes gyvenam mažame miestelyje. Mes kartu padarėm tai, apie ką svajoja kitos šalys. Tik iš mūsų miesto net keturios merginos stovėjo scenoje ir mėgavosi šlove, tuo tarpu kitų šalių atstovai klausinėjo, kaip tokia maža šalis tai padarė. O mes net niekam nesakėm, kad mes tai padarėm gyvendamos miestelyje su tokiu nedideliu gyventojų skaičiumi. Ir mums tikrai nėra ankšta kartu, priešingai, nuostabu mėgautis sėkme, kai aplink yra nuostabi komanda. Virginija Šekšteliene, Agne Paulavičiūte, Dovile Paulavičiūte, Migle Razmyte, Svetlana Trinkūniene, dėkojam už jūsų puikų indėlį į komandos sėkmę. Net neabejoju, kad kitų metų kompanijos gimtadienyje mes visos aštuonios stovėsime su juostomis ir apdovanojimais. Tai, ką jūs darote, parodo, kokios jūs esat stiprios ir sėkmingos. Švenčionių komanda tikrai garsina savo šalį.“

Beveik visos esame jaunos mamos, studentės, esam dirbančios ir kasdien skubančios mylinčios žmonos. Išvykti kartu į tokią kelionę – tai didžiausia dovana ir padėka mums visoms už darbo triūsą, už begalines kasdienes pastangas. Ir po šio renginio mes visos grįžome žinodamos, ką iki šiol darėme ne taip, kur turėtumėm pasistengti, kokius kitokius veiksmus daryti, kad kitąmet mes su aukščiausiais rangais liptumėm ant scenos. Širdis virpa iš laimės pagalvojus, kiek daug mes padarėme kartu. Kiek daug išbandymų, pakilimų ir nuopuolių patyrėme, kiek daug buvo siekta, naktimis nemiegota, bet KURTA. Su tokia komanda, kokia esame šiandien, viskas yra ĮMANOMA. Mūsų sėkmė - BEGALINIS NORAS PADĖTI KITIEMS, nuoširdus tikėjimas kiekvienu iš komandos narių, didžiulis ryžtas ir apsisprendimas iš gyvenimo pasiimti viską, kas yra geriausia. Mes esame vieninga komanda. Pasaulis pamatė, kokia laimė turėti lyderes, kokia laimė atstovauti TianDe direktorių komandai. Kitąmet visa salė skanduos žodį LIETUVA visų mūsų dėka. Tūkstančiai žmonių pasaulyje sužinos, kokia tai ypatinga šalis. Ambicingų, ryžtingų, nepaprastai darbščių žmonių šalis.

Kelionės metu supratome, kad visa komanda turime eiti link vieno, bendro, tikslo. Mes visi verkėm iš laimės, mes plojom tiek, kad delnus skaudėjo kelias dienas ir žaizdos sugijo tik sugrįžus po kelionės namo. Ir atrodo laimės ašarų pilnos akys, širdis pilna jaudulio ir gyvybės, mintys vis dar kažkur keliauja ir analizuoja: ką ir kaip dabar daryti, nuo ko pradėti, kokius veiksmus versle keisti. Gavom milijoną teigiamų emocijų, kurios ilgam išliks ir tikrai stiprės kaskart peržvelgus įrašytus filmukus, peržvelgus įamžintas akimirkas nuotraukose. Norisi į šias akimirkas sugrįžti ir vėl pabūti. Širdyje yra stiprus jausmas, kad visos iš šių renginių grįžome DIREKTORĖMIS. Aukščiausi rangai jau įrašyti mūsų kelyje, tereikia tikėti, eiti, daryti ir atsiimti.

Linkiu, kad kiekvienam iš Jūsų, kas skaitote šį straipsnį, gyvenimas pradėtų keistis jau dabar, daugelio iš mūsų gyvenimai su TianDe pasikeitė kardinaliai. Mes atradome sėkmę ir šiandien dalinamės ja su Jumis. Mes išaugome kaip lyderės, kaip vadovės, kaip asmenybės. Tvirtai tikiu, kad kiekvienas savo gyvenime pagaliau pradėsite veikti, kad įsijungs visai kitas matymas ir atsivers kiti, geresni, platesni gyvenimo horizontai.

Lina PEČKAITIENĖ

 
Reklaminis skydelis