Mes turime 368 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4609
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20810
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96840
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Omnitel“ 4G ryšio kokybė pasiekė ir Švenčionių kaimelius

2016 m. birželio 29 d., trečiadienis, Nr.47 (1580)

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ nuo metų pradžios visoje šalyje papildomai įrengė apie 300 naujų 4G bazinių stočių. Dauguma jų buvo pastatytos vietovėse, kur iki šiol nebuvo spartaus mobiliojo ryšio. Sekti naujienas, žiūrėti vaizdo įrašus, bendrauti su draugais ar užsienyje gyvenančiais artimaisiais mobiliuoju „Omnitel“ internetu dabar jau gali 99 procentai visų Lietuvos gyventojų.

Lietuvoje beveik nelieka apgyvendintų teritorijų, kuriose nebūtų sparčiausio „Omnitel“ mobiliojo ryšio. Nuo metų pradžios vykdytas intensyvias investicijas į mobiliojo tinklo plėtrą ir kokybės didinimą jau pajuto net pačių mažiausių miestelių gyventojai. Didžiausią ryšio kokybės skirtumą, be abejonės, gali matyti 4G palaikantį išmanųjį telefoną, planšetę ar kompiuterio modemą turintys žmonės.

Švenčionių rajone naujos bazinės 4G stotys geriausią „Omnitel“ ryšį jau užtikrins ir Švenčionėlių, Strūnos, Sarių, Šventos, Zalavo, Platumų, Stanislavavo, Ragaučinos, Augustavo bei dar 80 mažesnių kaimelių gyventojams.

„Geriausią 4G signalą pajungėme net pačių mažiausių šalies kaimelių žmonėms. Mūsų tinklo plėtros mąstą rodo tai, kad Lietuvoje yra apie 280 vietovių, kur oficialiai gyvena nuo 1 iki 3 gyventojų, tačiau įrengtas „Omnitel“ 4G ryšys padeda tolygiai padengti visas gyvenamas teritorijas. Pirmieji Lietuvoje priartėjome prie tikslo sparčiausią mobilųjį internetą pasiūlyti 100 procentų gyventojų“, – sako Andrius Šemeškevičius, „Teo“ ir „Omnitel“ technologijų vadovas.

Oficialiais duomenimis beveik 1000 bazinių 4G stočių turintis „Omnitel“ mobiliojo ryšio tinklas yra plačiausias Lietuvoje ir turi daugiausiai 4G celių, kurios užtikrina didelę tinklo talpą, greitį ir aprėptį.

4G technologija yra svarbi visuomet, kai būtinas greitas ir patikimas internetas. Tai ypač naudinga tiems, kas neturi galimybės naudotis šviesolaidiniu internetu. Tačiau technologijos jau nėra kliūtis internete naršyti neribojant savęs.

Šią vasarą visi „Omnitel“ klientai, turintys internetą kompiuteryje, gauna 4 kartus daugiau duomenų nei įprastai be jokių papildomų mokesčių. Tuo tarpu internetą telefone naudojantiems klientams vos už vieną eurą per mėnesį turimų duomenų planas „Omnitel“ klientams padidėja dvigubai.

Viskas, ko reikia norint naudotis 4G internetu, yra tinkama įranga – norintys pasikeisti savo seną telefoną ar kompiuterio modemą į naują gali tai padaryti artimiausiame „Omnitel“ salone, paskambinus telefono numeriu 1533 arba internete www.omnitel.lt.

 
Reklaminis skydelis