Mes turime 393 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4908
mod_vvisit_counterŠią savaitę:23452
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:70778
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Žinios ir kalbos. Tai sukrėtė Švenčionis

2016 m. spalio 1 d., šeštadienis Nr.73 (1606)

Policijos departamentas praneša: „Rugsėjo 26 d. apie 16 val. 15 min. Švenčionyse, A. Rymo skg., savo bute, rastas vyro (g. 1980 m.) lavonas sumuštu kūnu. Įtariamieji du septyniolikmečiai uždaryti į areštinę“. Tokia sausa informacija, o žmonės kalba daugiau. Nužudytojo bute tris dienas degė šviesa, ji ir išdavė nusikaltimą. Prieš keletą metų netekęs motinos ir likęs visiškai vienišas, patiklus vyras su negale mėgo bendrauti, gražiai piešė, prieš savivaldybių rinkimus aktyviai agitavo už liberalus ir dalyvavo naujojo mero inauguracijos šventėje, sveikino jį su gėlėmis (yra nuotraukos). Po to neretai lankydavosi savivaldybėje, daug kam gyrėsi naujos valdžios pažadais duoti jam darbą, kurio taip ir nesulaukė.

Tuo pačiu laiku Švenčionyse sukėlė sujudimą, kaip sakoma, iš „baltųjų rūmų“ nutekėjusios kalbos, kad valdžia mes iš pareigų vicemerą Kęstutį Trapiką, kuris seniai nervina „svarbiausią asmenį“. Kalbama, kad ir pamaina jam yra – moteris, buvusi darbietė.

Gali būti, kad ši maža žinutė padės K.Trapikui išsaugoti postą – negi ims rajono šeimininkai vykdyti „Švenčionių krašte“ paviešintą galimą scenarijų?

Mūsų inf.