Mes turime 526 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3280
mod_vvisit_counterŠią savaitę:28410
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:75736
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nauji „Teo“ interneto planai verslui –didesnė sparta ir integruotas saugumo sprendimas

2016 m. spalio 7 d., penktadienis Nr.75 (1608)

IT ir telekomunikacijų bendrovėTeopristato 4 naujus šviesolaidinio interneto planus verslui ir galimybę įdiegti ryšį iškarto. Didesnė interneto sparta ir į kiekvieną planą integruotas specialus IT saugumo paketas įmonės įrangą apsaugo nuo virusų, kibernetinių atakų bei nepageidaujamų el. laiškų.

„Verslui reikia trijų dalykų: stabilumo, saugumo ir greičio. Nauji „Teo“ planai įmonėms ir įstaigoms suteikia galimybę ne tik pasirinkti didelio duomenų kiekio siuntimui pritaikytą spartą, bet ir integruotą apsaugos sprendimą“, –sako „Teo“ir „Omnitel“ interneto produktų verslui vadovas Mantas Ažondenis.

Be sparčiausio –iki 600 Mb/s interneto spartos plano „Verslui XL“, „Teo“suteikia galimybęrinktis iš„Verslui S“, „Verslui M“ir „Verslui L“planų, kurie internete leidžia naršyti 40 Mb/s, 100 Mb/s bei 300 Mb/s siekiančia sparta.

 

IT apsauga svarbi kaip signalizacija

Dažnai verslas investuoja daug pinigų į fizinę apsaugą, tokią kaip stebėjimo sistemos, signalizacija ir panašiai. Visgi šiais laikais spragos IT sistemose gali atnešti ne mažesnės žalos nei fiziniai įsilaužimai.

Visi naujieji „Teo“ planai turi integruotą saugumo sprendimą „Optimali IT sauga“, kuri saugo įmonės tinklą nuo virusų,  kibernetinių atakų, pavojingų interneto nuorodų ir nepageidaujamų el. laiškų. Įmonės, turinčios vieną iš naujų „Teo“planų verslui, sumažina riziką, kad verslo operacijos sutriks dėl pažeistų IT sistemų.

 

Proga sutaupyti

Įmonės, pasirinkusios vieną iš naujų „Teo“ interneto planų, turi galimybę išvengti išlaidų saugumo įrangai. Nauji „Teo“ planai nuo grėsmių apsaugo dar iki joms pasiekiant įmonės vidinį tinklą. Tai reiškia, kad įmonei nereikia pirkti jokios techninės ir programinės įrangos. Be to, su naujais planais nereikia prižiūrėti ir nuolat atnaujinti saugumo nustatymų, todėl tai padės išvengi IT saugos specialisto įdarbinimo arba esamų specialistų apmokymų išlaidų.

Pasirinkus vieną iš naujų „Teo“ planų, tuo pačiu galėsite pasinaudoti ir nuolaida bet kuriai įrangai –nuo telefono iki spausdintuvo ar kompiuterio. Priklausomai nuo pasirinkto plano, norimą įrangą galėsite įsigyti su nuolaida, siekiančia iki 100 Eur.   

 

Ryšio įdiegimas iškarto

Dar viena gera žinia tiems, kurie norėtų įsivesti šviesolaidį internetą, tačiau baiminasi, kad technologiniai darbai užtruks, o be interneto įmonės darbai sustos. Kol bus įrengiama šviesolaidinė prieiga, „Teo“ įmonėms siūlo galimybę iškarto naudotis 4G+ mobiliojo ryšio maršrutizatoriumi ir neribotu ryšiu. Šios įrangos atvežimas ir pajungimas Jums nieko nekainuos, o už ryšį mokėsite pagal sutartyje numatytą tarifą.

„Sėkmingai verslo plėtrai interneto reikia nuo pat pirmos dienos: įsikėlus įnaujas patalpas ar tik pradėjus jų statybas. Ši nauda verslui yra „Teo“ ir „Omnitel“ sinergijos rezultatas“, –sako M. Ažondenis.

Norite daugiau informacijos apie naujuosius Teoplanus verslui?  Skambinkite verslo klientams skirtu numeriu 1816.