Mes turime 308 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5547
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19407
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91764
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Į Baltarusiją – be vizos

2016 m. spalio 22 d., šeštadienis Nr.79 (1612)

Baltarusijos vyriausybė spalio 17 d. patvirtino užsienio piliečių lankymosi Augustavo kanalo parke ir aplinkinėse teritorijose tvarką.Užsienietis, norintis be vizos įvažiuoti į Baltarusiją ne ilgesniam kaip 5 parų laikotarpiui, turi turėti pasą ir dokumentą, suteikiantį teisę lankytis Augustavo kanalo parke.

Užsieniečiai elektroniniu paštu arba raštu turi pranešti turizmo agentūroms savo duomenis, kuriuos jos įtrauks į dokumentą, leidžiantį lankytis Augustavo kanalo parke. Turizmo agentūros taip pat organizuoja šio dokumento išdavimą. Baltarusijos pasienio tarnyba turi gauti duomenis apie užsieniečius, kuriems išduotas dokumentas, leidžiantis lankytis Augustavo kanalo parke, ne vėliau kaip likus 24 valandoms iki jų įvažiavimo į Baltarusijos teritoriją.

Turistai turi turėti pinigų lankymuisi Baltarusijoje ir išvykimui iš šalies. Vienai dienai numatyta suma - ne mažiau kaip 10 eurų.

Šis Baltarusijos vyriausybės nutarimas galios nuo 2016 metų spalio 26 d. iki 2017 metų gruodžio 31 d.

 
Reklaminis skydelis