Mes turime 500 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:716
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19137
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:100886
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Per tris paras – 4 tragiški įvykiai

2016 m. lapkričio 16 d., trečiadienis Nr.85 (1618)

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, per praėjusias tris paras tragiškų nelaimių būta ne tik gaisruose, bet ir vandenyje – ugnis pasiglemžė trijų žmonių gyvybes, o vienas žmogus nuskendo vandens telkinyje.

Penktadienio rytą gaisras kilo gyvenamajame name Šakių rajone, Plokščių seniūnijoje, Plokščių kaime. Atvykus ugniagesiams, medinis gyvenamasis namas degė atvira liepsna. Viename iš kambarių buvo rastas smarkiai apdegęs vyro kūnas. Per gaisrą išdegė pusė namo vidaus, kita namo dalis apdegė.

Sekmadienį ugnis pasiglemžė dviejų žmonių gyvybes. Apie 8 val. ryto, kilus gaisrui Kaune, M. K. Čiurlionio gatvėje, daugiabučio namo bute, rastas 71-erių moters kūnas. Kambaryje buvo ir nugaišęs šuo.

Tos pačios dienos popietę Vilniaus rajone, Lavoriškių seniūnijoje, Vyžiškių kaime, mediniame gyvenamajame name, ugnis pasiglemžė ir 58-erių vyro gyvybę. Gaisrų aplinkybės tiriamos.

Žmonės nepaiso atsargumo ir lipdami ant trapaus ledo. Šeštadienio rytą nelaimės neišvengta Rokiškyje, Laisvės gatvėje, kur į vandens telkinį įlūžo vyras. Ugniagesiai gelbėtojai į krantą ištraukė žuvusiojo kūną. Tragiškai galėjo baigtis dar dviejų vyrų neatsargus elgesys ant ledo – 52-jų metų vyras šeštadienį vakare įlūžo į tvenkinį, esantį Biržuose, Astravo gatvėje. Laimei, jis buvo ištrauktas praeivio. Atvykę ugniagesiai gelbėtojai vyrą įkėlė į greitosios pagalbos automobilį. O sekmadienį, prieš vidurdienį, Anykščių rajone, Skiemonių seniūnijoje, Pašilių kaime, iš Dauliškio ežero, ugniagesiai gelbėtojai ištraukė į jį įlūžusį 48-erių vyrą.