Mes turime 279 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2935
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21479
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:68805
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Pildyk“ draugai prieš Kalėdas padovanos sau gigabaitų ir naują išmanųjį su didele nuolaida

2016 m. gruodžio 14 d., trečiadienis Nr.94 (1627)

Kalėdos jau čia pat, o tu mėgsti ne tik dovanoti dovanas kitiems, bet ir pats save apdovanoti už tai, kad buvai geras ar gera visus metus? Mes turime tokį pasiūlymą, kad negalėsi jam atsispirti! Net 10 GB (gigabaitų) dovanų ir nauji išmanieji telefonai su 40 proc. nuolaida. Gali padovanoti ne tik sau, bet ir artimajam!

Užsisakyk neribotų pokalbių ir SMS į pagrindinius Lietuvos tinklus planą „Visi“ už 4,05 Eur/mėn. ir iš karto gausi visus 10 GB dovanų! Taip pat gali pasinaudoti puikiu išmaniųjų telefonų pasiūlymu – populiarūs išmanieji telefonai net iki 40 proc. pigiau ir vos nuo 4,17 Eur/mėn.

 

Išsirink išmanųjį už gerą kainą

Išmaniųjų pasirinkimas kaip niekad platus. Su nuolaidomis siūlome „Samsung“, „Huawei“, „Sony Xperia“, „Coolpad Modena“ telefonus. Visi išmanieji parduodami už 1 Eur pradinę įmoką, o rinktis galima net iš 11 skirtingų telefonų! Akcija galioja pasinaudojus specialiu pasiūlymu, planu „Visi“ + 1 GB už 5,50 Eur/mėn. ir pasirašius 24 mėn. sutartį mokant telefono kainą dalimis.

„Samsung Galaxy S7 EDGE“ ir „Samsung Galaxy S7“ – naujausi „Samsung“ telefonai, kurie pasižymi puikiu dizainu, didele telefono atmintimi, itin kokybiška foto kamera, 4G+ ryšiu ir kitomis pažangiomis technologinėmis savybėmis.

„Samsung G920 Galaxy S6“ – modernus, puikių techninių savybių išmanusis telefonas. Galinga tiek priekinė, tiek galinė kamera, todėl nuotraukos visada bus ryškios.

„Huawei Nova“ – visiškai naujas modelis, talpi baterija, kokybiška foto kamera – viskas, ko reikia geram ir kokybiškam telefono naudojimui.

„Samsung A510F Galaxy A5 2016“ – geras ir kokybiškas išmanusis telefonas, ieškantiems paprastumo ir patogumo. Didelis ekranas, ryškios spalvos, patogus dizainas.

„Huawei P9 Lite“ – didelis 5,2 colių ekranas, talpi baterija, dvi SIM kortelės – viskas viename gerame telefone.

„Samsung J320 Galaxy J3 2016“ ir „Samsung J510 Galaxy J5 2016“ – telefonai, kurių paprastas meniu valdymas neleis pasiklysti programėlių gausybėje. „Samsung J320 Galaxy J3 2016“ turi 5 colių ekraną, o „Samsung J510 Galaxy J5 2016“ ekranas – 5,2 coliai. Išsirink kurio nori – didesnio ar mažesnio ekrano ir įsigyk puikų išmanųjį už gerą kainą.

„Samsung J710 Galaxy J7 2016“ – itin didelis 5,5 colių ekranas. Puikus išmanusis mėgstantiems žiūrėti daug vaizdo turinio, nes dideliame ekrane tą daryti bus patogiau.

„Sony Xperia XA“ – patogus išmanusis telefonas itin patiks spalvų mėgėjams, nes be standartinių telefono nugarėlės spalvų dar galima rinktis iš žalios ir rožinės. Puikus pasirinkimas norintiems išsiskirti.

„Coolpad Modena 2“ - išskirtinis korpuso dizainas, sukurtas specialios 3D technologijos pagalba. Be to, didelis 5,5 colių ekranas užtikrina puikų vaizdą, o ekrano ryškumo pakaks net itin saulėtą dieną lauke.

Norėdamas įsigyti naują išmanųjį su didele nuolaida ilgai nedelsk ir apsilankyk bet kuriame „Tele2“ salone, kur turėsi pasirašyti 24 mėn. sutartį. Akcijos ir pasiūlymų laikas ribotas, o daugiau informacijos rasi www.pildyk.lt

 

Ką veikti su tiek interneto?

O veikti tikrai bus ką, juk artėja šventės! Siųsk vaizdo sveikinimus draugams, dalinkis su artimaisiais savo šventiniais įspūdžiais, fotografuok į valias ir pasakok draugams, kaip sutikai šventes. Žiūrėk geriausius Kalėdinius filmus ar klausykis mėgstamiausios muzikos. Naršyk į valias!