Mes turime 300 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5764
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19624
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91981
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Teo“ ir „Omnitel“ klientams – kalėdinių dovanų metas

2016 m. gruodžio 23 d., penktadienis Nr.96 (1629)

Šv. Kalėdų laukimas „Teo“ ir „Omnitel“ klientams tampa dar malonesnis, nes prieš pat gražiausią metų šventę bendrovės skelbia šventinius išmaniųjų įrenginių pasiūlymus. Dabar puikus metas atsinaujinti ir įgyvendinti savo norus, o ir išlaidauti neteks – „Teo“ įsigyti naują televizorių siūlo mokant dalimis be jokio pabrangimo, o „Omnitel“ su išmaniaisiais telefonais siūlo vertingus priedus vos už 1 centą.

„Pasiruošimas Kalėdoms turi teikti malonumą, todėl norime, kad apie dovanas kitiems galvojantys klientai neužmirštų ir savęs. Artėjančių švenčių proga pristatome unikalius pasiūlymus ir skelbiame šventines kainas įrangai, kurią galima įsigyti mokant dalimis. Įsigytu daiktu klientai naudosis ne vienus metus, todėl patogiau įmokas už jį išskaidyti. Ypač žinant, kad dėl to prekė nepabrangsta,“ – sako „Teo“ ir „Omnitel“ privačių klientų padalinio vadovas Norbertas Žioba.

 

Lietuvos gyventojai pirmenybę teikia inovacijoms

Telekomunikacijų bendrovių „Teo“ ir „Omnitel“ surinkti duomenys rodo, kad naujai įrangai įsigyti Lietuvos gyventojai šiuo metu skiria daugiau lėšų nei bet kada iki šiol.

„Populiarėjant brangesniems įrenginiams, auga tendencija už įsigyjamas technologijas mokėti dalimis. Technologijos tobulėja taip sparčiai, jog pirkti nepažangius įrenginius tiesiog neapsimoka. Pavyzdžiui, televizorių klientai keičia vidutiniškai kas 5–6 metus. Todėl šiandien įsigydami brangesnius įrenginius jie perka ateities technologiją ir taip užsitikrina, kad geriausia TV žiūrėjimo patirtimi galės mėgautis ir ateityje“, – sako N. Žioba.

Pasinaudoję specialiu „Teo“ pasiūlymu įsigyti aukščiausios „Ultra HD“ vaizdo kokybės televizorių dabar gali mokant dalimis be pabrangimo. Tai reiškia, kad nereikės atsisakyti norų ir daugiau liks kalėdinėms dovanoms. Be to, norimą televizorių „Teo“ nemokamai jums pristatys tiesiai į namus.

Pasinaudoti kalėdiniais „Teo“ pasiūlymais galima internete adresu www.teo.lt, bendruose „Teo“ ir „Omnitel“ salonuose arba paskambinus trumpuoju numeriu 1817.

 

Atsinaujinus telefoną – dovanos vos už 1 centą

Artėjant šventėms „Omnitel“ siūlo nepamiršti ir mažesnių dovanų. Rinkos tyrimų bendrovės GFK atlikta apklausa rodo, jog didžioji dauguma Lietuvos gyventojų mobilų telefoną keičia bent kartą per dvejus metus, 70 proc. apklaustųjų naujam telefonui įsigyti yra pasiryžę skirti 200 eurų ir daugiau.

Dabar puikus metas atsinaujinti išmanųjį telefoną, nes tą padarę šiuo metu galite pasinaudoti pasiūlymu išmaniąją apyrankę „Fitbit Flex“, kokybiškas „Beats by Dre“ ausines arba galingą „Marshall Stockwell“ nešiojamą kolonėlę įsigyti vos už 1 centą.

 

Neribotas 4G internetas namams

„Omnitel“ šventines kainas siūlo ne tik įrangai. Dabar pats geriausias metas pasitobulinti savo namų interneto ryšį, nes 4G internetą su visiškai neribota sparta ir atsisiunčiamų duomenų kiekiu jūsų namų adresu „Omnitel“ siūlo vos už 19 Eur/mėn. Naujausiais Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, sparčiausias „Omnitel“ 4G ryšys jau dengia 99 proc. Lietuvos teritorijos, todėl juo naudotis gali net ir atokiausiose vietose esantys šalies gyventojai.

Pasinaudoti kalėdiniais „Omnitel“ pasiūlymais galima internetinėje „Omnitel“ svetainėje, apsilankius bendruose „Teo“ ir „Omnitel“ salonuose bei telefonu 1817.

 
Reklaminis skydelis