Mes turime 297 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5867
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19727
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92084
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Ketinate įsigyti verslo liudijimą 2017-iesiems?

2016 m. gruodžio 23 d., penktadienis Nr.96 (1629)

Patariame, kaip tai padaryti!

Gyventojai jau gali įsigyti naujus ar pratęsti turimus verslo liudijimus 2017 metams. Patogiausia tai padaryti elektroniniu būdu, prisijungus prie Mano VMI adresu www.vmi.lt arba mobiliąja programėle e.VMI. Tai yra kur kas greičiau ir paprasčiau nei vykti į Mokesčių inspekciją.

VMI interneto svetainėje prisijungęs prie Mano VMI skilties (prisijungimo būdai tie patys, kaip teikiant deklaracijas elektroniniu būdu naudojantis e. banko paskyra, su VMI išduotomis prisijungimo kortelėmis ar e. parašu) gyventojas, norintis vykdyti veiklą, bet kuriuo jam patogiu metu gali ten užpildyti prašymą. Apmokėjus nurodytas sumas sistemoje, gyventojui bus sukurtas verslo liudijimas, kurįteliks atsispausdinti. Beje, gyventojui, dirbančiam pagal verslo liudijimą, veiklos vykdymo vietoje popierinio verslo liudijimo turėti neprivalu, užtenka turėti asmens tapatybę identifikuojantį ir prekių įsigijimą liudijančius dokumentus.

Verslo liudijimąįsigyti gyventojai gali naudodamiesi programėle išmaniesiems telefonams e.VMI. Nemokamai jągalima atsisiųsti išVMI svetainės www.vmi.lt-> paslaugos -> VMI mobiliosios programėlės.

Verslo liudijimų kainas, o tiksliau –fiksuotus pajamų mokesčio dydžius ir lengvatas, taikomas įsigyjant 2017 m. verslo liudijimus, įteisinančius savivaldybių sprendimus, galima rasti toje pačioje VMI interneto svetainėje, o pasinaudojus verslo liudijimų skaičiuokle (www.vmi.lt-> paslaugos -> skaičiuoklės) savarankiškai apskaičiuoti mokėtinų mokesčių sumas.

VMI dėkoja Jums užlegaliai vykdomą veiklą.

 
Reklaminis skydelis