Mes turime 298 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:6008
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19868
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92225
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Šunelis Liepis laukia šeimininko

2017 m. sausio 21 d.,šeštadienis, Nr.6 (1635)

Prieš savaitę, praeitą ketvirtadienį, Švenčionėliuose, Liepų gatvėje, automobilis partrenkė šunelį. Geri žmonės, kuriems pagailo vargšelio, paskambino bendruoju pagalbos telefonu 112 ir paprašė pagalbos. Tas pagalbos šauksmas pasiekė Švenčionėliuose dirbančią veterinarijos gydytoją Rasą Grigaitę.

- Ketvirtadienį, sausio 12 d., gavau skambutį, kad Švenčionėliuose, Liepų gatvėje, yra partrenktas šuo. Buvo prašoma nuvažiuoti pasižiūrėti, kokia situacija ir jam pagelbėti ar konstatuoti jo žūtį. Šunelį radau gulintį važiuojamosios gatvės dalies pakraštyje. Kadangi šunelis buvo gyvas, nors jau ir ant kritinės ribos, įsikėliau į automobilį ir atsivežiau į kliniką. Čia per kelias valandas pavyko pakelti temperatūrą, ir šunelis, kurį pavadinau Liepiu, išgyveno. Šunelis ir toliau gydomas, bet dar reikia laiko, kad pasveiktų. Norėčiau, kad atsilieptų jo šeimininkai. Dabar aš jį laikau pas save namuose, - apie šunelį Liepį pasakoja veterinarijos gydytoja Rasa Grigaitė.

- O kas kompensuos gydymą, vaistus?

- Apie tokius dalykus net negalvoji, tiesiog darai, ką turi daryti. Svarbu, kad atsirastų šeimininkas ir šunelis sugrįžtų į namus. O apie jokį kompensavimą aš net negalvoju, nes tai mano darbas, mano pareiga. Man patinka profesija, kurią pasirinkau. Ir šiuo atveju aš elgiuosi taip, kaip privalau elgtis, - sakė veterinarijos gydytoja Rasa Grigaitė, glostydama šunelį Liepį.

Štai tokia šunelio Liepio istorija. Pasirodo, skambinę žmonės siūlė ir apmokėti už šunelio užmigdymą, bet veterinarijos gydytoja Rasa Grigaitė atsakė, kad bandys šunelį pagydyti...

Algis JAKŠTAS

 
Reklaminis skydelis