Mes turime 316 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:6433
mod_vvisit_counterŠią savaitę:28320
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:72303
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Po Laimės paukštės sparnu

2017 m. vasario 8 d., trečiadienis, Nr.11 (1640)

TianDe paslaugų centrui Švenčionyse – vieneri

Kuomet dirbi mėgstamą darbą, laikas bėga ypač greitai. TianDe paslaugų centrui, įsikūrusiam Švenčionyse Adutiškio g. 3/4, antrame aukšte, 2017 metų sausio mėnesį sukako vieneri. Prabėgę metai padėjo sukurti stiprų komandinį verslo pagrindą. Metai buvo kupini naujų pažinčių bei neįkainojamai smagių kelionių, kurių dėka labai daug pamatėme, išmokome, tobulėjome, galiu drąsiai sakyti - Laimės paukštė po savo sparnu lydėjo mus visus metus.

Džiaugiamės, kad šią gražią šventę galėjome paminėti kartu su savo ištikimiausiais verslo partneriais iš visos Lietuvos. Sulaukėme svečių iš Šiaulių, Marijampolės, Vilniaus, Molėtų, kurie nepabūgo nei sniego, nei šalčio, o žavėjosi Švenčionių krašto grožiu, bei žmonių svetingumu. Nuoširdžiai dėkojame visiems susirinkusiems už ypatingus sveikinimo žodžius, dosnius linkėjimus gyvuoti ir plėstis, pavasariškų gėlių puokštes, neįkainojamai brangias dovanas bei gausą pačių šilčiausių apkabinimų, kurių buvo net 1400. Virginija Satir yra pasakiusi: „Kad išgyventume mums būtini keturi, kad išliktume – aštuoni, o kad augtume – dvylika apsikabinimų per dieną.“ Dar vaikystėje mūsų tėveliai pasakodavo, jog apsikabinti yra sveika, jog tai gydo depresiją, stiprina imuninę sistemą, sumažina įtampą ir netgi gerina miegą. TianDe kompanijoje yra priimta apsikabinti – šis veiksmas drąsina, jaunina ir tai tikrai ideali dovana, kurią galima dovanoti ne tik ypatinga proga, bet ir kas dieną.

Dovanų buvo labai daug, tačiau pagrindinė buvo skirta mūsų šventės svečiams. Gimtadienio dalyvius džiugino kviestinis svečias – žurnalistė, švietimo ir verslo konsultantė, lektorė Lidija Laurinčiukienė. Lidija vedė paskaitą apie motyvaciją ir savimotyvaciją. Visi draugiškai atlikome savidiagnostikos testą, kuris greitai leido suprasti, koks tikrasis mūsų požiūris į gyvenimą ir kokį vaidmenį dabar atliekame savo bendruomenėje, darbo kolektyve ar studijų kurse.

Po paskaitos susirinkusieji buvo apdovanoti už geriausius metų rezultatus versle. Pasiekimų buvo labai daug, tad ir apdovanoti bei įvertinti buvo visi verslo partneriai.

Džiaugiamės, kad komanda pasipildė naujais statusais. Kristina ir Marekas Kovger dar liepos mėnesį atidarė mūsų komandos tianDe paslaugų centrą Vilniuje, o rudenį, komandinio darbo dėka, tapo tianDe kompanijos direktoriais. Komanda pasipildė pardavimų profesionalais – tianDe magistrais. Sveikiname Margaritą Strakšienę ir Agnę Mankienę, kurios jau 4 mėnesius iš eilės džiugina savo darbo rezultatais.

Nuoširdžiai dėkojame Lidijai Laurinčiukienei, kuri atvyko iš Vilniaus ir pravedė ypatingą paskaitą. Dėkojame Dariui Jakubauskui už įamžintas neįkainojamai brangias šventės akimirkas. Taip pat dėkojame kavinei „Smilga“, kuri pasirūpino gardžiomis mūsų šventės vaišėmis. AČIŪ Švenčionių miesto kultūros centrui už jaukų priėmimą atnaujintose moderniose patalpose. Taip pat dėkojame gėlių salonui „Ievos pievos“, už saulėtas gėlių puokštes ir į mūsų šventę įneštą pavasarį.

Visi šie metai su tianDe yra viena didelė, nesibaigianti šventė. Linkime visiems „Švenčionių krašto“ skaitytojams, kad kiekvienas gyvenimo skrydis atneštų pačius aukščiausius rezultatus. Visada būkite po Laimės paukštės sparnu.

Lina PEČKAITIENĖ