Mes turime 282 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:317
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16518
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92548
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ – technologijų sektoriaus lyderė

2017 m. kovo 29 d., trečiadienis Nr.23 (1652)

Didžiausia Lietuvos mobiliojo ryšio bendrovė „Tele2“ pelnė „Verslo žinių“ skiriamą Technologijų sektoriaus lyderės apdovanojimą.
„Tai – visos mūsų komandos darbo įvertinimas. Šis apdovanojimas yra įrodymas, kad mūsų pastangos kurti inovatyvias ir patrauklias paslaugas klientams neliko nepastebėtos, - kalbėjo Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Nuo praėjusių metų pradžios „Tele2“ pristatė ypač daug novatoriškų sprendimų tiek verslui, tiek ir privatiems vartotojams.
Bene svarbiausia technologinė naujiena „Tele2“ verslo klientams šįmet – pasaulyje ir Lietuvoje analogų dar neturinti naujovė: „Mobili stotelė“ išmaniam verslo skambučių valdymui. Ši paslauga pakeis brangią ir aplinkos netausojančią IP telefoniją. Ją pasirinkę verslo klientai sutaupys – sprendimas mėnesiui kainuos net du kartus pigiau.


Inovacijos, palengvinančios buitį
Privatūs klientai praėjusiais metais galėjo patys išmėginti net kelias bendrovės pasiūlytas, mažesnį poveikį gamtai keliančias ir laiką taupančias paslaugas. Pavyzdžiui, dar rugsėjį „Tele2“ pirmoji Lietuvoje su privačiais klientais ėmė sudaryti vien tik elektronines sutartis. Operatoriaus salonuose paslaugų sutartis klientai skaito ir pasirašo planšetinio kompiuterio ekrane, o kopijas gauna elektroniniu paštu arba savitarnos svetainėje.
Dar rugpjūtį klientams buvo pasiūlytas pirmasis Lietuvoje neribotas mobilusis internetas namams. Jo greitis ir kokybė prilygsta tradiciniam internetui, tačiau naudotis galima nepriklausomai nuo vietos, kurioje esi.
Taip pat drauge su „Nokia“ pristatė 5G ryšio galimybes ir pasiekė bevielio duomenų persiuntimo rekordą – 4,5 gigabitų per sekundę – Baltijos šalyse.


Technologiniai sprendimai paslaugų kokybei
Vis daugiau vartotojų įvertina ne tik naršymo greitį, bet ir internetinių paslaugų kokybę. Siekdama klientams suteikti kuo platesnį galimybių spektrą, praėjusią liepą bendrovė savo klientams pasiūlė už pirkinius interneto parduotuvėje „Google PlayTM“ atsiskaityti paprasčiau ir patogiau – pirkinio kainą įtraukiant į mėnesio mobiliojo ryšio sąskaitą.
Maža to, bendrovės klientai gali žiūrėti filmus ir sporto transliacijas greituoju 4G internetu naudodamiesi paslauga „Viaplay“.
„Tele2“ pirmoji tarp Lietuvos operatorių gavo el. pinigų įstaigos licenciją. Nauja licencija leidžia operatoriui organizuoti daugiau nei iki šiol elektroninių mokėjimų rūšių, įskaitant ir elektroninių pinigų išleidimą.
 

PR

 
Reklaminis skydelis