Mes turime 297 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3682
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13869
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89899
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ internetas namams – sparčiai populiarėjanti paslauga

2017 m. gegužės 13 d., šeštadienis Nr.34 (1663)

Dar visai neseniai Lietuvoje pristatyta mobiliojo ryšio lyderės „Tele2“ paslauga – internetas namams – sparčiai populiarėja, ją užsisako vis daugiau klientų. Vos per pirmąjį šių metų ketvirtį išnaudota net 6337 TB duomenų. Šiuo internetu jau keletą mėnesių besinaudojanti Ramunė pasakoja, jog pasirinkimą nulėmė paslaugos paprastumas,  lankstumas ir, žinoma, itin gera kaina.

Pagrindinė priežastis, dėl kurios moteris įsigijo „Tele2“ internetą namams buvo noras turėti gerą ir kokybišką internetą ir namuose, ir sode. Žinoma, mokėti dvigubai ir užsiimti ilgomis interneto įvedimo procedūromis Ramunei nesinorėjo.

„Aš gyvenu Utenos mieste, tačiau labai dažnai nuvykstu į netoliese esantį savo sodą. Namuose turėjau įprastą, laidu prijungtą internetą, tačiau mano sodo namelyje įvesto interneto nėra, o ten nuvažiavus ir pasilikus kelioms dienoms jo tikrai prireikia. Vakare norisi paskaityti naujienas, pasitikrinti orus ar tiesiog pasiklausyti mėgstamos muzikos. Esu įpratusi kasdien laisvai naudotis internetu, todėl net ir kelios dienos be jo sukelia diskomfortą“, – pasakoja pašnekovė.

„Tele2“ internetas namams jai pasirodė patrauklus sprendimas, kadangi jį galima vežtis kartu su savimi ir į sodą.

Prieš apsispręsdama ji turėjo galimybę šią paslaugą 30 dienų nemokamai bandyti. Mat norėjo būti tikra, kad internetas puikiai veiks namuose ir sode.

„Man norėjosi sužinoti, ar „Tele2“ internetu galėsiu naudotis ne tik namuose, bet ir sode. Bandymas buvo sėkmingas, o ryšio kokybė – puiki. Internetas sklandžiai veikė net ir tuomet, kai pas mane sugūžėjo visi vaikai. Prisijungę savo kompiuterius bei telefonus jie naudojosi mano mobiliuoju internetu“, – prisimena  Ramunė.

Uteniškę sužavėjo ir itin lengvas interneto pajungimas. Viską padarė pati, nereikėjo kviesti specialistų ir papildomai jiems mokėti. Pradedant naudotis internetu tereikėjo trijų dalykų: modemo, „Tele2“ SIM kortelės ir rozetės. Modemu ir SIM kortele pasirūpino „Tele2“ darbuotojai, o viskas, ką reikėjo turėti, tai – rozetė.

„Aš ne iš tų žmonių, kuriems naujosios technologijos, kaip „du kart du“. Net nebūčiau patikėjusi, kad modemą su internetu galėsiu prijungti pati, be specialistų ar bent jau vaikų pagalbos. Tačiau, kas nemoka įkišti laido į rozetę“, – juokauja pašnekovė.

„Tele2“ prekybos vadovė Vaida Burnickienė sako, kad operatorius stengiasi savo klientams pasiūlyti kuo kokybiškesnį ir itin lengvai naudojamą internetą namams.

„Mes norime, jog mūsų klientai nepatirtų prijungimo sunkumų, o sugalvoję įsigyti internetą, galėtų juo naudotis dar tą pačią dieną. Taip pat, atsižvelgdami į tai, jog žmonės išnaudoja skirtingą kiekį duomenų, mes už prieinamą kainą siūlome ir kelis skirtingus interneto namams paslaugų paketus “, – kalba V. Burnickienė.

„Tele2“ namų internetu galima naudotis bet kurioje Lietuvos vietoje, kadangi ryšys nėra pririštas prie gyvenamosios vietos adreso ir puikiai veikia net 99 proc. šalies teritorijos. Vartotojai gali rinktis paslaugų paketą su 50 GB, 100 GB ar neribotu kiekiu duomenų. Iš viso prie vieno mobilaus interneto modemo gali prisijungti net iki 30 skirtingų įrenginių.

 
Reklaminis skydelis