Mes turime 315 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3480
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13667
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89697
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Iš Vilniaus vėl pradėjo kilti lėktuvai į Sankt Peterburgą

2017 m. gegužės 24 d., trečiadienis Nr.37 (1666)

Po sezono pertraukos į Lietuvą sugrįžo tiesioginiai skrydžiai į Rusijos kultūros sostine tituluojamą Sankt Peterburgą. Šia kryptimi iš Vilniaus oro uosto jau pakilo oro linijų bendrovės „RusLine“ lėktuvas, o  po kelių savaičių, birželio 10 d., į Sankt Peterburgą lėktuvai skris ir iš Palangos. Tikimasi, kad nauji skrydžiai ne tik pagerins susisiekimą tarp abiejų šalių, bet ir padidins turistų srautus.

„Džiaugiamės galėdami pasiūlyti maršrutą, kuris gali ne tik prisidėti prie turizmo plėtros Lietuvoje, bet ir suteikti platesnes pasirinkimų galimybes keliautojams. Neabejoju, kad penkis kartus per savaitę vyksiantys skrydžiai iš Sankt Peterburgo į Vilnių antrojo pagal dydį Rusijos miesto gyventojų nepaliks abejingų“, - teigia Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.

Oro bendrovės „RusLine“ skrydžiai iš Vilniaus į Sankt Peterburgo Pulkovo oro uostą bus vykdomi visomis savaitės dienomis, išskyrus penktadienį ir šeštadienį. 

Nuo liepos 14 d. iki rugpjūčio 17 d. 23:59 val., kol bus rekonstruojamas Vilniaus oro uosto orlaivių kilimo ir tūpimo takas, „RusLine“ laikysis to paties tvarkaraščio ir keleivius skraidins iš Kauno.

Skrydžio iš Lietuvos sostinės į Rusijos didmiestį trukmė – 1 val. 20 min., keleiviai bus skraidinami 50-ies vietų „Bombardier CRJ100/CRJ200“ orlaiviu. 

Bilietų naująja kryptimi kainos prasideda nuo 125 Eur į vieną pusę.

 
Reklaminis skydelis