Mes turime 385 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5051
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21252
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:97282
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kas pasidalijo „aukso puodą“?

2017 m. rugpjūčio 26 d., šeštadienis Nr.60(1689)

Visą rajono biudžetą iki cento sunešame mes - mokesčių mokėtojai, tad visiškai supranta, kad turime teisę žinoti, kam valdžia tuos pinigus išleidžia. Negana to, paramai skirtos lėšos yra viešos. Bent jau turėtų būti. Mūsų rajone – lyg kitoje valstybėje. Nuo praėjusių metų kai kurias išlaidas – Verslo paramos fondą – valdantieji įslaptino tarybos sprendimu. Absurdas, bet taip yra. Nesutikdama rimto pasipriešinimo, rajono valdžiukė įžūlėja?

Dar pernai skelbėme savivaldybės biudžeto lėšomis paremtų verslininkų sąrašą. Jame buvo garsių pavardžių – pradedant pačia šį fondą skirsčiusia Janina Deveikiene ir baigiant smulkesnėmis žuvelėmis – rajono valdžios asmeniniu fotografu bei valdančiųjų bendrapartiečiais. Viešumas daug kam rajono valdžioje ir „prie jos“ nepatiko, net nervus sukėlė. Taip gimė draudimas rajono tarybos sprendimo pavidalu net tarybos nariams pamatyti iš Verslo paramos fondo paramą gavusių asmenų sąrašą.

Nesigilinsime, ar toks tarybos sprendimas apskritai gali būti teisėtas, ar nepažeidžia įstatymų – neatimsime duonos iš opozicijos ir visų, kurie nėra valdžioje. Eisime trumpesniu keliu –pabandysime gauti slaptąjį sąrašą iš, kaip sakoma, artimiausios aplinkos. Šaltiniai pažadėjo šį „uždraustą vaisių“ pateikti jau ateinančią savaitę.

Laukia intriguojanti  atomazga!

Mūsų inf.

 
Reklaminis skydelis