Mes turime 433 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4611
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14798
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90828
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Keleivius paviljonas pasitinka pagražintas

2017 m. rugsėjo 2 d., šeštadienis Nr.63(1692)

Žmogaus gyvenime ypač svarbią vietą užima saugumas, tačiau neretai dėl nuolatinio skubėjimo, neatsakingumo, saugaus eismo taisyklių nepaisymo kelyje jis yra pamirštamas. Švenčionių rajono kelių tarnybos vadovai Vygaudas Meškauskas ir Raimundas Bruvinskas, norėdami žmonėms priminti saugaus eismo taisykles, organizavo akciją apipavidalinti keleivių laukimo paviljoną.

Dalyvauti akcijoje sutiko kūrybinga ir darbšti dailės mokytoja Janina Dindienė, aktyvi Lietuvos švietimo darbuotojų profesinės sąjungos (LŠDPS) narė, kurios mokiniai yra nuolatiniai įvairių projektų, konkursų, parodų laureatai ir prizininkai. Mokytoja kartu su Adutiškio pagrindinės mokyklos ir Švenčionių meno mokyklos mokiniais ne vieną dieną gražino keleivių laukimo paviljoną Kochanovkos kaime ties posūkiu į Bėlio ežerą. Savo piešiniais jie stengėsi kiekvienam priminti, kaip svarbu laikytis kelių eismo taisyklių einant per pėsčiųjų perėjas, žaidžiant netoli važiuojamosios kelio dalies ar vasarą poilsiaujant prie vandens telkinių. Juk kiekvienas žmogus privalo pirmiausia pats saugoti savo gyvybę nuo jį tykančių pavojų.

Mokiniai ne tik džiaugėsi galėdami dalintis savo saugios aplinkos idėjomis, bet ir gavo padėkos raštus už saugaus eismo propagavimą ir dalyvavimą akcijoje keleivių laukimo paviljonui apipavidalinti. Be to, buvo apdovanoti dovanėlėmis - saugaus eismo atributika. Akcijos organizatoriai džiaugiasi mokytojos ir vaikų iniciatyva bei viliasi, kad taip gražiai bus apipavidalinti ir paviljonai Adutiškyje bei Kaltanėnuose.

Lietuvos švietimo darbuotojų profesinės sąjungos (LŠDPS) Švenčionių r. susivienijimo informacija

 
Reklaminis skydelis