Mes turime 394 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5082
mod_vvisit_counterŠią savaitę:23626
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:70952
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Skaitytojo nuomonė. „Užtilkit, nekalbėkit, aš čia bosas!“

2017 m. rugsėjo 6 d., trečiadienis Nr.64(1693)

Stebiu rajono politinį gyvenimą jau senokai, bet to dar nebuvo, kad taip tarybos posėdžio metu elgtųsi posėdžio pirmininkas. Noriu priminti merui, kad rajono atstovus į tarybą rinkome mes - rajono gyventojai, ir nereikia imtis Visagalio Dievo vaidmens, o nusileisti ant žemes. Mikrofoną išjungia, pasisakantį tarybos narį nuolat pertraukinėja, neleidžia nei pasisakyti, nei paklausti, po kiekvieno klausimo dar 101 mero komentaras, medžiagos nepatekimas tarybos nariams, kurie, beje, skundžiasi ne pirmą kartą. Kas čia darosi? Kas gali atsakyti? Gal jau nervai nebelaiko nuo nuolatinio spaudimo priimti netinkamus sprendimus? Ko siekiat taip elgdamasis? Jei taip ir toliau bus ar turėsite ką tildyti? Nesusitvarkote, tai palikit mero postą.

Susisodinot savo išvardintą daugumą, kurie net po penkių kadencijų nežino, kurį mygtuką spausti. K. Savicką - tas kaip blusa šokinėja nuo vienų prie kitų, vietos neranda, apie kai kuriuos nutylėsiu, nes visiški beraščiai (nerodysim pirštais ir taip aišku kas).

Rajone jau seniai tvarkos nėra, biudžetinėse įstaigose „bardakai“, daug kur vadovų nėra jau treti metai, kažkokie laikinieji, ir tie ne iš tos operos, visos tvarkos griūna, nes nėra kontrolės, prisodino savo „berniukų“, kurie nieko neišmano ir tvarkosi kaip namie. Tie, kurie išėjo iš darbo, sako, kad dirbti neįmanoma, nes nežinai, kaip prie šitos valdžios dirbti.

Manot, kad su savo žaidimų ir sporto aikštelėmis nustebinsit? Aš žmogus pensinio amžiaus, man tų aikštelių nereikia. Apie mandagumą ir pagarbą pamiršot visiškai, kaip ir, beje, jūsų „dešiniosios rankos“ – padėjėjai, patarėjai ir kt., gal jau tegul apsižiūri, kokioje įstaigoje dirba, ir išmoksta bent sveikintis.

Rajono gyventojas