Mes turime 138 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:990
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11177
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87207
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Ruduo - tai antrasis pavasaris, kai kiekvienas lapas – gėlė“

2017 m. spalio 7 d., šeštadienis Nr.73(1702)

(Alberas Kamiu)

Baigėsi vasara, atėjo ruduo. Kaip ir kiekvieną rudenį Milkuškų kaimo bendruomenės daugiafunkciniame centre įvyko rudens šventė. Vasarą vykusioje sodybų apžiūroje laimėję sodybų šeimininkai, buvo apdovanoti padėkomis ir atminimo dovanėlėmis. „Spalvingiausia sodyba“ išrinkta Jelenos ir Romualdo Velyčko sodyba. „Žaliausia sodyba“ išrinkta Aldonos ir Petro Petkevičių sodyba, „Meniškiausia sodyba“ -Liudmilos ir Jurijaus Tiukšų, „Tvarkingiausia sodyba“ - Irenos Stankevičienės, o „Skoningiausia sodyba“ pripažinta Vlados Bartasevičienės sodyba.

Aktyviai dalyvavo kaimo žmonės, kurie geranoriškai atnešė rudenines puokštes-kompozicijas, pagamintus patiekalus, nes vyko skaniausių patiekalų ir originaliausių puokščių-kompozicijų konkursas. Vertinimo komisija – atvykusieji svečiai: Švenčionių seniūnė Ina Sinienė, Švenčionių mero pavaduotoja Violeta Čepukova, Švenčionių kultūros centro liaudiškos muzikos kapelos „Kaimynai“ vadovas Rimantas Ankėnas. Daugiausia prizų laimėjo Janė Verikienė.

Šventėje dalyvavo ir Stanislavavo kaimo bendruomenės „Vystutis“ pirmininko pavaduotoja Daiva Trinkūnienė. Linksmų ir juokingų istorijų papasakojo Renata Sliesoraitytė iš Činčikų kaimo. Visi linksmai, turiningai, aktyviai praleido laiką. Linksmą muziką, gerą nuotaiką, smagius ratelius dovanojo liaudiškos muzikos kapela „Kaimynai“. Visi šventės dalyviai grožėjosi kompozicijomis, degustavo skanius patiekalus, gardžiavosi arbata ir kava.

Natalja JAREMČUK

 
Reklaminis skydelis