Mes turime 291 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3730
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13917
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89947
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“klientams Kalėdos atėjo anksčiau –dovanoja iki 100 GB duomenų

2017 m. lapkričio 29 d., trečiadienis Nr.87 (1716)

Lietuvos mobiliojo ryšio lyderėTele2jau paruošė kalėdinių staigmenų savo klientams visi perkantys išmaniuosius telefonus ar paslaugas laimės iki 100 GB nemokamų mobiliųjų duomenų.

„Statistika rodo, kad jau dabar mūsų klientai naršo itin daug. Džiaugiamės galėdami išpildyti jų lūkesčius ir nustebinti mūsų ankstyva Kalėdine dovana – galimybe savęs nevaržyti ne tik bendraujant su artimaisiais, bet ir dirbant, mokantis, pramogaujant ar keliaujant“, – sako Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Naujausiais Lietuvos ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) duomenimis, lyginant su kitais šalies operatoriais, per pirmąjį 2017 m. pusmetį iš siųstų ir priimtų mobiliųjų duomenų kiekis daugiausiai augo „Tele2“ vartotojų tarpe.

Šiam augimo šuoliui įtakos turėto tai, kad didžioji dalis vartotojų savo mobiliuosius duomenis naudoja laisvalaikiui ir pramogoms – žiūri filmus, žaidžia internetinius žaidimus realiu laiku ar dalinasi nuotraukomis bei vaizdo įrašais socialiniuose tinkluose. Taip pat per pastarąjį pusmetį gerokai išpopuliarėjo ir „Facebook“ siūlomos tiesioginės transliacijos (angl. live), leidžiančios savo gyvenimo akimirkomis dalintis bet kur ir bet kada.

Kalėdinis pasiūlymas „Tele2“ klientams galioja nuo šiandien visiems, perkantiems internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt arba operatoriaus salonuose. Įsigiję bet kokį įrenginį ar paslaugą pirkėjai galės laimėti 10, 20, 30, 40, 50 arba 100 GB mobiliųjų duomenų. Atsiskaitę už prekes kartu su čekiu, jie gaus ir 5 skaitmenų kodą, kurį suvedę specialioje svetainėje https://tele2.lt/dovanos, galės išsirinkti savo laimėjimą.

Dovanotais duomenimis vartotojai galės naudotis iškart, vos gavę SMS žinutę, patvirtinančią paslaugos aktyvavimą. Mobilieji duomenys galios 90 dienų nuo paslaugos aktyvavimo pradžios.

 
Reklaminis skydelis