Mes turime 397 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2804
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19005
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95035
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Gražaus jubiliejaus – 90-mečio – proga gydytoją Vladą Karaliūną pasveikino Seimo nariai

2017 m. gruodžio 6 d., trečiadienis Nr.89 (1718)

Visada malonu susitikti su gydytoju Vladu Karaliūnu, kurio pavardę savo laiku žinojo, o ir dabar prisimena ne tik Švenčionių rajono, bet ir kaimyninio Ignalinos rajono ir net Baltarusijos pakraštyje su Lietuva gyvenantys žmonės. Šis gydytojas yra labai daug kam padėjęs, o ne vienam ir gyvybę išgelbėjęs. Tą patį galėčiau pasakyti ir aš iš savo šeimos patirties, bet šios istorijos bus kitame „Švenčionių krašto“ numeryje.

Šįkart trumpai apie LR Seimo narių Gintauto Kindurio ir Vytauto Rastenio bei G. Kindurio padėjėjos Vidos Rastenienės sveikinimus gražaus 90-mečio proga, skirtus gerbiamajam gydytojui Vladui Karaliūnui.

- Gerbiamasis Vladai, mes atvažiavome, kad pasveikintume Jus su gražiu jubiliejumi. Norime padėkoti Jums, kad savo profesijoje buvo ištikimas gydytojo priesaikai, padėjote žmonėms, gelbėjote gyvybes. Džiaugiamės, kad paskyręs daugybę metų tokiam sunkiam darbui, Jūs ir šiandien esate guvus, linksmas žmogus. Norim palinkėti Jums stiprios sveikatos, daug gražių ir prasmingų dienų. Nors jaunystės metai prabėgo greitai, linkime, kad bent dabar jie sulėtintų tempą, dovanotų daug malonių akimirkų, - sveikindamas gerbiamą jubiliatą kalbėjo LR Seimo narys Gintautas Kindurys.

LR Seimo narys Vytautas Rastenis palinkėjo gydytojui daug sveikatos ir išlikti tokiam energingam, koks pasitiko svečius.

Gerbiamojo gydytojo Vlado Karaliūno mintimis apie gyvenimą ir gydytojo darbą su skaitytojais pasidalinsime kitame „Švenčionių krašto“ numeryje.

Algis JAKŠTAS

 
Reklaminis skydelis