Mes turime 266 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2891
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21435
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:68761
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Paliesiaus dvare – jauki popietė vaikams

2018 m. sausio 17 d., trečiadienis Nr.4 (1728)

Sekmadienį Paliesiaus dvaro koncertų salę „Pasaga“ tiesiog apgulė būrys mažiausių žiūrovų. Ši popietė buvo skirta pirmiausia jiems. Dvaro savininkai sudarė galimybes pasižiūrėti muzikinį spektaklį „Prieskonių indo paslaptis“ šeimomis už nedidelę kainą. Spektaklyje vaidino Rita Kiškūnaitė, Marija Augutytė, Arūnas Pakulevičius.

Mažoje kepyklėlėje kepėjai iškepė gardžiausiais prieskoniais kvepiantį meduolių miestelį ir surado keistą senovinį indą... Susiginčiję, tą indą atidarė ir ...!!! Mažytis meduolių miestelis tapo pasauliu, kurį užvaldė tamsa, o išgelbėti jį galėjo tik... Naminukė Molė! Tačiau jos ryžto nepakako - reikėjo ir Žvaigždelės įsikišimo, ir vaikų pagalbos...

Tai spektaklis apie baimę ir drąsą, abejones ir ryžtą, tamsos pasipriešinimą ir šviesos pergalę...Gerumas, draugiškumas, pagalba, dėmesys ir meilė vienas kitam yra pačios geriausios priemonės, kovojant su pykčiu, blogiu, pavydu, vienatve.

Mažieji žiūrovai išgyveno puikias emocijas, matė įdomius, spalvingus personažus, kartu su miela naminuke Mole kovojo prieš Juodulį.

Po spektaklio kūrybinėse dirbtuvėse visi drauge savo Naminukui ar Naminukei darė namelius ir jaukiai leido sekmadienio popietę.

Mūsų inf.