Mes turime 560 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5104
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11514
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93263
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kuo skiriasi telefonas nuo karvės arba kodėl kartu yra geriau, nei atskirai?

2018 m. sausio 24 d., trečiadienis Nr.6 (1730)

Ūkiškai galvojantys žmonės žino: turint karvę, geriausia turėti ir savo pievą, ir savo tvartą. Tas pats galioja ir telefono, interneto ar televizijos paslaugoms turėti paslaugas kartu apsimoka labiau nei perkant jas išskirtingųtiekėjų. Tam ir buvo sukurtas Telia Onepraktiškas ir populiarus telekomunikacijųbendrovės Teliasprendimas esamiems ir naujiems klientams visoje Lietuvoje.  

Nors dabar karvėkainuoja mažiau užbrangiausiąišmanųjįtelefoną, tačiau gyvenime žmonėms vis labiau reikia ne riestaragės Margutės, o naujo „Samsung“, ne šienapjūtės dainųlankoj, o daug interneto ir televizijos, kurios programas galima bet kada atsisukti. 

„Lietuva pasaulyje garsėja dviem dalykais –krepšiniu ir internetu. Jei apie krepšinįsuprantame tiek, kiek ir likę3 milijonai Lietuvos „trenerių“, tai ryšiųir televizijos rinkoje subūrėme tikrą„svajoniųkomandą“–visąLietuvądengiantįgreičiausiąmobilųjįryšį, šviesolaidinio interneto tinkląir išmaniąjąteleviziją. Todėl žmonėms išvienųrankųgalime duoti daugiau paslaugųir naudos, nei bet kas kitas Lietuvoje“, –sako „Telia“vadovas Kęstutis Šliužas.

 

Kas ta Telia?

„Telia“Lietuvoje yra ne tik didžiausia, bet ir tuo pačiu ir jauniausia telekomunikacijųbendrovė. Lygiai priešmetus Švedijos kapitalo įmonėbuvo sukurta sujungus Lietuvos žmonėms gerai pažįstamas įmones –stabiliąir patikimą„Teo“bei pirmąjąšalies mobiliojo ryšio bendrovę„Omnitel“.

Anksčiau sukurtus jųprekiųženklus, tokius kaip „Zebra“, „Gala“ar „Extra“žmonės atsimena ir vertina iki šiol. Tačiau dabar tai jau praeitis, nes „Telia“žengia įnaująamžiųjungdama ne tik technologijas, bet ir paslaugas. Taip gimė„Telia One“–pasiūlymųrinkinys esamiems ir būsimiems klientams. 

 

Kam to reikia, jei man ir taip gerai?

Racionalūs žmonės visada teisūs klausdami –o kokia man išto nauda? Jei naudos nėra, tai kam keisti? Atsakymas patikrintas –jei duoda, imk. Ypač, kai pasiūlymas toks geras ir galioja tiek turintiems „Telia“telefonąar televiziją, tiek norintiems juos turėti. 

Paprastas pavyzdys: namuose jūs turite „Telia“televizijąarba internetą, o mobilųjįryšįskambučiams ir mobiliesiems duomenims telefone gaunate iškito operatoriaus. Pasinaudoję„Telia One“pasiūlymu ir pasirinkęjums labiausiai patinkantį„Telia“mobilųjįplaną, jūs nustebsite ne mažiau, nei Kalėdųnaktįtvartelyje išgirdękalbančiąMargutę: jūsųtelevizija rodys daugiau kanalų, jūsųšviesolaidinis internetas bus tris kartus greitesnis, o pasirinktame mobiliojo ryšio plane bus tris kartus daugiau mobiliųjųduomenų. „Pala, pala, sakysite, o tai kiek man tai papildomai kainuos?“–paklausite. „Niekoooooo“, –mūktels Margutė.

Ir ji tikrai bus teisi. „Telia One“nėra papildomos paslaugos uždaugiau pinigų, kaip galėtųpasirodyti nieko apie tai nežinančiam žmogui. „Telia One“yra visųpirma galimybės žmonėms pasiimti tai, kas jiems ir taip priklauso iš„Telia“.

Ir tikriausiai geriausias to pavyzdys –padėka užlojalumą. Jei namuose turite „Telia“internetąar televiziją, o jūsųtelefone dega sparčiausio Lietuvoje operatoriaus –„Telia“ženklelis, ateikite įartimiausią„Telia“salonąir su „Telia One“pasiimkite trigubas vertes užtiek pat.     

Jei norite sužinoti, kas jums priklauso su „Telia One“, paskambinkite nemokamu klientųtelefonu 1817, apsilankykite internetiniame puslapyje www.telia.lt arba ateikite įartimiausią„Telia“saloną. Tik nesakykite nieko Margutei, ji jaustųsi nesmagiai negalėdama jums duoti tris kartus daugiau pieno nei davėiki šiol.