Mes turime 169 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:752
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14751
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:62077
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Jau teikiamos transporto paslaugos neįgaliesiems

2018 m. vasario 7 d., trečiadienis Nr.10 (1734)

Neįgaliųjų reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos 2017 m. spalio 26 d. Švenčionių rajono neįgaliųjų draugijai išskyrė 9 vietų automobilį, neįgaliųjų asmenų poreikiams tenkinti. Automobilis yra pritaikytas ir neįgaliesiems su vežimėliais (įrengtos nuovažos).

Transporto paslaugos teikimo tikslas – teikti pavėžėjimo paslaugas asmenims, kurie dėl negalios negali naudotis visuomeniniu ar individualiu transportu.

Gauti transporto paslaugas gali visi rajono neįgalieji. Draugijos nariams transporto paslaugos teikiamos nemokamai, nepriklausomai nuo vykstančių žmonių skaičiaus, kai vykstama rajono ribose. Vykstant už rajono ribų, paslauga yra mokama. Transporto paslaugų įkainiai patvirtinti Draugijos tarybos sprendimu.

Ne draugijos nariams transporto paslaugos teikiamos pagal išankstinį užsakymą, bet ne vėliau kaip prieš vieną dieną iki transporto paslaugos suteikimo datos.

Kitų organizacijų nariams ar kitiems savivaldybėje gyvenantiems neįgaliesiems paslaugos teikiamos mokamai, primokant 0,13 Eur už kilometrą, nepriklausomai nuo vykstančių žmonių skaičiaus.

Transporto paslauga užsakoma tiesiogiai atvykus į Draugiją adresu: Stoties g. 16, Švenčionys, arba telefonais (8 387) 51363, (8 387) 51660, arba elektroniniu paštu ndraugija@gmail.com. Paslaugos gavėjas, užsakydamas paslaugą, nurodo savo kontaktinius duomenis – vardą, pavardę, adresą, telefoną.

Transporto paslaugos teikiamos darbo dienomis.

Teresa ŠPAKOVA

Švenčionių rajono neįgaliųjų draugijos pirmininkė