Mes turime 192 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4142
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21484
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:65467
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Džiaugiamės turėdami puikią socialinę darbuotoją

2018 m. vasario 21 d., trečiadienis Nr.13 (1737)

Perskaitę Jūsų laikraštyje apie Švenčionių socialinių paslaugų centro veiklą, norime pasidžiaugti, kad Kaltanėnų seniūnijoje turime gerą socialinę darbuotoją, teikiančią mums paslaugas, Danutę Rudėnienę.

Tai pareiginga, nuoširdi, maloni darbuotoja. Nors nuo Kaltanėnų miestelio iki Kūrinių kaimo, kur ji gyvena, - 4 kilometrai, o dar prižiūri vieną neįgalųjį Šakališkės kaime, iki ten 2 kilometrai, su dviratuku, nors jo tokiu negalima vadinti, tai greičiau „drandaletas“, kasdien mus lanko, atlieka visus darbus. Kadangi ji pati turi neįgalų sūnų, tai labai gerai supranta ir kitus. Mes esame jai labai labai dėkingi.

Norėtume prašyti, kad Švenčionėlių socialinių paslaugų centras jai nupirktų dviratį. Jokių mobilių brigadų mums nereikia, nes kaip sakoma, kai daug auklių, tai vaikas be galvos. Mes ir saldainių prieš Kalėdas gavome ir šiemet, ir pernai, skųstis niekuo negalime, tik galime džiaugtis, kad mumis rūpinasi toks geras žmogus.

Socialinę paslaugą gaunantys

V.Baranauskienė, J.Čibirienė ir kt.