Mes turime 273 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2157
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20701
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:68027
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Mano batai buvo du...

2012 m. vasario 15 d., trečiadienis Nr.13 (1156)

Projektas „Mes kartu“ ir šiemet tęsia savo veiklą. Jo dalyviai, vaikai su negalia, du kartus per savaitę renkasi darželio „Gandriukas“ salės patalpose ir muzikuoja, šoka, žaidžia lavinančius žaidimus.

Kviečiu vaikus su negalia ir jų tėvelius prisidėti prie mūsų smagaus būrio ir naudingai bei linksmai praleisti laiką.

Nuoširdžiai dėkoju ponui Šarūnui Biručiui, kuris trečius metus iš eilės remia vaikų su negalia veiklą mūsų rajone. Dalį jo paaukotų pinigų skyrėme Kalėdų šventei organizuoti ir dovanoms įsigyti.

Sustoti neplanuojame. Dar laukia daug repeticijų, Velykų šventė, išvyka.

Plėsdami savo veiklą organizavome akciją, kurios metu daug šeimų, kuriose auga vaikai su negalia, bei socialiai remtinų ir daugiavaikių šeimų buvo aprūpinti nauja, kokybiška avalyne. Čia taip pat sulaukėme gerų žmonių palaikymo ir pagalbos.

Dėkoju socialinės paramos skyriaus vedėjui Antanui Lašinskui, kuris suteikė nemokamą transportą avalynei atsivežti, Švenčionių rajono socialinių paslaugų centro vairuotojui Broniui Šiavdiniui. Švenčionėlių kultūros centro direktorei Onai Raguckienei ir pavaduotojui ūkio reikalams Richardui Leleivai už suteiktas patalpas ir bendradarbiavimą. venčionėlių progimnazijos socialinėms pedagogėms Ritai Nemeikienei ir Beatai Matkevičiūtei, mero patarėjai Ingai Varnienei, Švenčionių miesto seniūnei Inai Sinienei, Švenčionių lavinamosios klasės specialiajai pedagogei Inai Petrovskienei bei visiems geros valios žmonėms, kurie negaili laiko, dėmesio ir žmogiškosios šilumos tiems, kuriems to labiausiai reikia.

Kristina LAURINAVIČIENĖ