Mes turime 268 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:943
mod_vvisit_counterŠią savaitę:26073
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:73399
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2018 m. balandžio 18 d., trečiadienis Nr.28 (1752)

Konfliktas kilo tarp sutuoktinių

Balandžio 2 d. Švenčionėliuose viename iš daugiabučių namų gyvenantis 24 metų vyrukas, konflikto metu, ranka trenkė savo žmonai per veidą bei koja spyrė į ranką, taip sukeldamas fizinį skausmą. Po medikų apžiūros moteris pasiliko namuose. Neblaivus smurtautojas, kuriam nustatytas vidutinis 1,2 promilės girtumo laipsnis, sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

 

Rastas miręs už parduotuvės

Švenčionių r. PK balandžio 2 d. gavo pranešimą apie lavoną. Lavonas aptiktas Prienų kaime, už parduotuvės, prie sugriuvusio ūkinio pastato, gulintis ant žemės. Pirminiais duomenimis tai 43 metų vyro lavonas, be išorinių smurto žymių. Lavonas mirties priežasčiai nustatyti buvo nukreiptas į Teismo medicinos tarnybos Vilniaus skyrių.

 

Sumušė iš matymo pažįstamas

Balandžio 7 d. Švenčionių r. PK gavo pranešimą apie sumuštą asmenį. Incidentas įvyko penktadienį apie vienuoliktą valandą vakaro prie vieno iš daugiabučių, esančių Lauko gatvėje, Švenčionėliuose. Nukentėjęs 26 metų vyras pasakojo, kaip prie jo gatvėje priėjo jam iš pažiūros pažįstamas vyriškis ir kelis kartus kumščiu trenkė jam į veidą, taip sukeldamas fizinį skausmą. Atvykę medikai konstatavo, jog yra pažeisti kairiojo veido skruosto minkštieji audiniai ir kraujagyslės. Sumušta vieta pamėlusi. Pirmąją pagalbą suteikė vietoje.

 

Statistika

Nuo 2018-04-02 iki 2018-04-08 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruota 91 informacinis pranešimas, pradėti 7 ikiteisminiai tyrimai.

Per savaitę į policijos komisariatą buvo pristatyti 4 asmenys, visi jie buvo neblaivūs. Laikino sulaikymo patalpoje patalpinti 4 asmenys. Areštinėje per savaitę pabuvojo 29 asmenys. Įtariami padarę nusikalstamą veiką 25 asmenys, suimtų asmenų buvo 3, nuteistų/nubaustų – 1.

Iš viso surašyta 88 ANK protokolai, iš jų 71 KET protokolas. Neblaivių dviratininkų – 1, be saugos diržų – 2, pėsčiųjų pažeidimai – 1, dviratininkų pažeidimai – 1, kita – 9. Kitų pažeidimų fiksuota 13: 6 girti viešoje vietoje, chuliganizmo atvejai – 4, viešosios rimties trikdymas – 1, garbės ir orumo pažeminimas – 2.

 

Švenčionių r. PK inf.