Mes turime 296 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2536
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12723
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88753
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kaimynų dieną paminėjo kaimynės bendruomenės

2018 m. birželio 2 d., šeštadienis Nr.40 (1764)

Gegužį minima Kaimynų diena, kuri skirta skatinti bendravimą ir socialinį solidarumą. Šia švente siekiama, kad žmonės geriau pažintų vieni kitus.

Gegužės 27 dienos popietę Kaimynų dienos nepamiršo paminėti dvi kaimyninės bendruomenės – Švenčionėlių ir Trūdų. Šventės pradžioje Švenčionėlių bendruomenės pirmininkė Dovilė Žižienė kalbėjo, jog darni ir draugiška bendruomenė yra lyg medis, kurį užauginti reikia daug metų. Ta proga Trūdų bendruomenei įteiktas ąžuolas, kurį pasodino abi bendruomenės kartu. Jis simbolizuoja bendruomeniškumo medį, kuris kaimynų bendravimu bus puoselėjamas, augs ir stiprės. Visi sportiškai nusiteikę sudalyvavome linksmose estafečių rungtyse, kur netrūko gerų emocijų ir juoko. Smagu buvo vasaros metu pračiuožti slidėmis, paspirtuku atriedėti iki finišo greičiau už bendruomenės kaimyną. Daug adrenalino ir emocijų prireikė tinklinio varžybose. Po sportinės programos laukė gausus vaišių stalas, skambėjo dainos, kurioms akomponavo šauni Trūdų kapela „Sodiečiai“.

Planuota 2 valandų šventė užsitęsė iki sutemų, šiltas tarpusavio bendravimas neleido skirstytis. Abi bendruomenės dėkojo viena kitai už nuostabią šventę, smagų pasibuvimą ir gerosios patirties sklaidą. Kaimynų šventė baigėsi, bet tikimės, kad kaimynų bendrystė augs ir stiprės, tvirtės bendruomeniškumo galia.

Mūsų inf.

 
Reklaminis skydelis