Mes turime 376 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3281
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19482
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95512
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Sklinda naujojo instrumento garsai

2018 m. birželio 13 d., trečiadienis Nr.43 (1767)

Nuoširdi Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos padėka AB ,,Fortum Švenčionių energija“

Daug metų meno mokyklos koncertų salės fortepijonas puikiai tarnavo mokinių ir mokytojų muzikiniams projektams, miuziklams, egzaminams ir atsiskaitymams, tačiau su laiku instrumentas nusidėvėjo, netinkamai derėjo, ėmė trūkti kokybiško skambesio. Mokyklos administracija nenuilstamai ir nekartą bandė 1960 metų gamybos fortepijoną „Krasnyj oktiabr“ pakeisti nauju, bet norai netapdavo įgyvendinti.

Šių metų pavasarį po nuostabaus bendradarbiavimo su UAB ,,Fortum Švenčionių energija“ direkcija, pagaliau pavyko įsigyti 4 metų koncertinį fortepijoną „Vende de Lung“.

Mokyklos bendruomenė, mokiniai ir mokytojai nuoširdžiai džiaugiasi šiuo nauju instrumentu ir dėkoja AB ,,Fortum Švenčionių energija“ ir vadovui Vaclovui Papinigiui už didelę finansinę paramą, įsigyjant šį muzikinį instrumentą.

Mokiniai ir mokytojai atlikę muzikinius kūrinius baigiamųjų egzaminų, koncertų tėvams metu įvertino šio naujo instrumento švelnų skambesį, derėjimą ir minkštumą. Tikime, kad nuo šiol šio puikaus instrumento skambesiu galės džiaugtis ne tik Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos bendruomenė, bet ir Švenčionių miesto visuomenė.

Raimondas GAIDYS

Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos direktorius

 
Reklaminis skydelis