Mes turime 408 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4020
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14207
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90237
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Tai įvyko: „Telia“ išmaniąją TV nuo šiol gali žiūrėti visi

2018 m. birželio 27 d., trečiadienis Nr.47 (1771)

„Telia“ išmaniosios televizijos paslaugų kainodara tapo dar patrauklesnė ir lengvai prisitaiko prie skirtingų poreikių. Be to, ją žiūrėti galima net atokiame vienkiemyje, kurio nepasiekia jokie laidai, mat ji veikia per sparčiausią Lietuvoje mobilųjį „Telia“ 4G LTE tinklą. Taigi nuo šiol „Telia“ išmanioji televizija yra geriausias TV sprendimas, kur begyventumėte.

„Išmanioji televizija pakeitė lietuvių suvokimą apie tai, kaip žiūrime televizorių – ne pagal programos tinklelį, kaip nuo televizijos atsiradimo, o tada, kada patogu žmonėms: su laidų ir serialų atsisukimu, įrašais, naujausių ir festivalinių filmų nuoma ir netgi specialiai vaikams sukurtu turiniu. Dabar „Telia“ pradeda naują išmaniosios televizijos erą Lietuvoje: lankstūs paslaugų planai patenkins skirtingus žiūrovų poreikius, o klientų namus ji pasieks ne tik šviesolaidžio ar vario kabeliais, bet ir 99 proc. Lietuvos teritorijos dengiančiu „Telia“ 4G mobiliuoju ryšiu“, – sako „Telia“ komercijos ir produktų vadovas Robertas Žudys.

Nuo šiol „Telia“ klientai gali rinktis iš trijų išmaniosios televizijos planų. Lietuviškos televizijos mėgėjams skirtas planas MINI su 22 televizijos kanalais. Į jį įeina tokie televizijos kanalai, kaip LRT HD, LNK, TV3 HD, BTV, TV6 HD, „Info TV“, „Balticum TV“, TV7 ir kiti.

Planas MIDI pritaikytas įvairių pomėgių žiūrovams. Jo pagrindiniame rinkinyje yra daugiau nei 50 kruopščiai atrinktų TV kanalų įvairiomis kalbomis, rodančių filmus, serialus, koncertus, sporto transliacijas, naujienų laidas ir ne tik.

Išrankiausių žiūrovų poreikius patenkins MAXI planas, siūlantis net 90 kanalų, kurių dauguma yra aukštos raiškos (HD) ir narystę „Kino klube“, kuriame – pripažintų Europos ir Holivudo kino kūrėjų darbai bei visame pasaulyje garsūs serialai.

Išmaniosios televizijos funkcijos, tokios kaip transliacijos valdymas (atsukimas, stabdymas ar persukimas), dviejų savaičių įrašai, videonuoma, radijas ir kitos, veikia su visais mokėjimo planais.

R. Žudys atkreipia dėmesį, kad mobiliuoju 4G ryšiu veikianti išmanioji televizija pakeis senąją antžeminę skaitmeninę televiziją (DVBT), kurios bus atsisakyta etapais, pradedant nuo rugpjūčio. Naujoji technologija suteiks dar daugiau galimybių: žiūrovai ne tik matys kanalų tinklelį, galės rinktis pageidaujamą kalbą ar subtitrus, bet ir mėgausis visais išmaniosios televizijos privalumais, įskaitant filmų ir serialų nuomą, „Kino klubą“, „Vaikų kampelį“ ir kt.

Abejojančius, ar naujoji paslauga veiks patikimai ir kokybiškai, „Telia“ atstovas nuramina: plačiausias ir sparčiausias Lietuvoje „Telia“ 4G tinklas tam pilnai paruoštas. Be to, „Telia“ siūlo naująją paslaugą 30 dienų išbandyti nemokamai. Nepatiks – grąžinsite įrangą ir sutartis bus nutraukta be jokių baudų.

Užsisakyti „Telia“ išmaniąją televiziją galite atvykę į artimiausią saloną, paskambinę telefonu 1817 arba internete www.telia.lt.

 
Reklaminis skydelis