Mes turime 282 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2569
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21113
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:68439
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Rajono tarybos narė Janina Deveikienė jau 2 kartą per metus pažeidžia įstatymą ir grobia pinigus iš mūsų visų

2018 m. liepos 28 d., šeštadienis Nr.55 (1779)

Birželio 27 d. Janina Deveikienė Sodros sąskaita, turėdama nedarbingumo pažymėjimą, vėl politikavo. Užuot gydžiusis, jeigu tikrai sirgo, ji dalyvavo susitikime su liberalų pirmininku Artūru Zuoku. Partinis susitikimas vyko rajono savivaldybėje, bet čia jau galimai piktnaudžiavo tarnyba meras. Tuo tarpu liga nebuvo kliūtis poniai J.Deveikienei per karščius nuvykti į Švenčionis, nors, kaip byloja med. dokumentai, ji buvo nedarbinga.

Situaciją dėl Janinos Deveikienės galimų pažeidimų nedarbingumo metu tyrė Valstybinio socialinio draudimo valdybos fondo Utenos skyrius. Skyriaus direktoriaus pavaduotoja Audronė Pavliukevičienė informavo, kad buvo patikrinti Janinos Deveikienės medicininiai dokumentai dėl nedarbingumo pažymėjimo išdavimo pagrįstumo už birželio 15-28 d. Pažeidimas pasitvirtino.

Tai jau antras tarybos narės J.Deveikienės padarytas pažeidimas net ne per metus, o per pusmetį. Išduotas antras nedarbingumo pažymėjimas, kurio pagrįstumu yra priežasčių abejoti. Jeigu serga ir negali dirbti, kodėl tada politikuoti gali? Birželio 27-oji buvo sausio 17-osios veidrodinis atspindys, kai J.Deveikienė taip pat turėdama nedarbingumo pažymėjimą, visą dieną sekiojo po Švenčionėlių įstaigas susitikimus rengusius opozicinius tarybos narius. Ir tąkart Sodros Utenos skyrius nustatė pažeidimą. Tiesa, nuobauda buvo skirta itin menka – neapmokėta viena nedarbingumo diena. Kaip matome, nesulaukęs tinkamo įvertinimo, pažeidimas tampa įpročiu, o vietinė politikė nesigėdydama siurbia ligonių lėšas.

Mūsų inf.