Mes turime 308 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1990
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12177
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88207
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Regitra“ baus sukčius

2018 m. rugsėjo 5 d., trečiadienis Nr.65 (1789)

Nuo spalio 1-osios sukčiauti laikant vairavimo egzaminą bus dar rizikingiau. Pagavus nesąžiningai besielgiantį egzaminuojamąjį, laikyti egzaminą pakartotinai jis galės tik po metų.

„Regitros“ Vilniaus padalinyje laikyti teorijos egzamino kasdieną atvyksta maždaug pusantro šimto žmonių. Klasėje, aprūpintoje kompiuteriais ir filmavimo kameromis, kaskart egzaminą laikyti gali daugiausiai 25 egzaminuojamieji. „Regitros“ specialistai sako, kad per mėnesį pasitaiko pora atvejų, kai laikant vairavimo egzaminą yra sukčiaujama: žmonės slapčia varto literatūrą arba kalbasi, bet dažniausiai naudojasi ryšio priemonėmis, kuriomis bando perduoti vaizdą ir gauti teisingus atsakymus. Siekdama sumažinti sukčiavimo atvejų, „Regitra“ pradės taikyti naują prevencinę priemonę. Nustačius, kad asmuo laikydamas egzaminą naudojosi neteisėtomis priemonėmis, kitą egzaminą jam bus leidžiama laikyti ne anksčiau kaip po metų.

Mūsų inf.

2018-09-05

 
Reklaminis skydelis