Mes turime 427 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4421
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14608
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90638
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Rajono ligoninė vėl liko be vadovo

2018 m. rugsėjo 26 d., trečiadienis Nr.71 (1795)

Kelerius pastaruosius metus su vadovais rajone prastai. Nesikartosime vardindami, kiek metų savivaldybės institucijos ir jai pavaldžios įstaigos – be vadovų, su laikinais vadovais, o tai tas pats, kaip ir be vadovų. Na, koks gi čia vadovas, jeigu vadovu neskiriamas? Nebent yra kitų - slepiamų - priežasčių, o tai dar blogiau.

Galima sakyti, nuo pat savivaldos rinkimų Švenčionių rajono ligoninė nuolatinio vadovo neturi. Buvusią ilgametę ligoninės vadovę meras atleido dar neapšilęs savo kėdėje. Po ilgų paieškų, 2015 m. spalio mėn. atsigabeno naują vadovą – vilnietį. Meras tarybos posėdyje labai gyrė, galima sakyti, šlovino. Po pusantrų metų staiga viskas apsivertė – su purvais sumaišė ir atleido. Vėl ilgas bevaldystės laikotarpis su laikinuoju vakariniu vadovu. 2018 metų kovo mėnesį ligoninei buvo iškilmingai pristatytas dar vienas vilnietis. Vėl tarybos posėdyje skambėjo mero patosas. Šis ištvėrė vos pusmetį, Penktadienį apsilankiusi ligoninėje ir panorusi pasikalbėti su vadovu rajono gyventoja išgirdo: „Direktoriaus nėra“. Šaltinių teigimu, dabar jau buvęs trečiasis ligoninės vadovas atsisakė pareigų, nes su tokiu rajono valdžios požiūriu nemato jokių ligoninės perspektyvų.

Mūsų inf.

 
Reklaminis skydelis