Mes turime 400 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4635
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14822
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90852
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2018 m. gruodžio 15 d., šeštadienis Nr.93 (1817)

Pasinaudojo svetima mokėjimo kortele

Lapkričio 21 d. pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Švenčionėlių socialinių paslaugų centro raštą, kuriame nurodoma, jog Švenčionėlių miesto gyventojas galimai neteisėtai disponavo elektronine mokėjimo priemone (banko kortele), priklausančia Švenčionėlių socialinių paslaugų centro vaikų namų auklėtiniui. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Apvogė namą

Lapkričio 30 d. gautas pareiškimas, jog apvogtas namas, esantis Trūdų k., Švenčionių r. Vagystė įvykdyta dienos metu, nes namo šeimininkai išvyko iš namų ryte, o jau vakare aptiko išlaužtą plastikinį langą ir iš namų pavogtus aukso dirbinius bei banko korteles. Padarytą nuostolį šeimininkai vertina 600 eurų. Dėl įvykio pradėtasikiteisminis tyrimas.

 

Vairavo neblaivūs

Gruodžio 1 d. Reškutėnų k. sustabdytas automobilis „Audi Avant“, kurio vairuotojui nustatytas 2,26 prom. girtumas. Vairuotojas uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gruodžio 2 d. Vilniaus g., Švenčionėlių m. sustabdytas automobilis „Opel Astra“, kurio vairuotojui nustatytas 1,82 prom. girtumas. Jis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gruodžio 8 d. kelyje Vilnius-Zarasai 43 km. patrulių ekipažas sustabdė automobilį „Audi 80“, kurio vairuotojui nustatytas 2,72 prom. girtumas. Jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Sumušė pažįstami

Gruodžio 3 d. pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto artimoje aplinkoje. Bačkininkų k. pas nukentėjusįjį užėjo į namus pažįstami asmenys, kurių vienas iš jų trenkė jam kumščiu į veidą, tuo sukeldamas fizinį skausmą.

 

Į parduotuvę įsibrovė alkoholio ir cigarečių

Gruodžio 4 d. gautas signalas, jog įsibrauta į parduotuvės „Lakaja“ patalpas, esančias Strūnaičio gatvėje, Švenčionių mieste. Atvykus ir patikrinus patalpas už šaldytuvo pasislėpusi aptikta policijai gerai žinoma moteris, kuri paaiškino, jog norėjo pavogti alkoholio ir cigarečių. Į parduotuvę pateko išmušusi dviejų durų stiklus. Moteris sulaikyta ir uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Triukšmavo neblaivus

Gruodžio 5 d. gautas pranešimas, kad Adutiškio mstl., Vienkiemių g., neblaivus vyras triukšmauja, keikiasi, konfliktuoja, grasina. Tai vyksta mažametės anūkės akivaizdoje. Triukšmautojui surašytas AN protokolas dėl neteisėto trukdymo vaikui naudotis savo teisėmis ir laisvėmis, kuris užtraukia baudą nuo 20 iki 50 eurų.

 

Apvirto karių visureigis

Gruodžio 6 d. apie 11.20 val., policija gavo pranešimą, kad Vilniaus r., Nemenčinės sen., ties Ružiškių kaimu, kelyje Vilnius-Pabradė, nuo kelio nuvažiavo ir apvirto kariuomenės išminuotojų visureigis „Mitsubishi L200“. Pasak pranešusiojo, iš automobilio išlipo du sužaloti kariai.

 

Smurtautoja uždaryta į areštinę

Gruodžio 7 d. gautas pranešimas, jog Strūnaičio g., Švenčionių m., moteris, kuriai nustatytas 1,49 prom. girtumas, smurtauja prieš savo sugyventinį, kuriam nustatytas 1,44 prom. girtumas. Moteris trenkė keturis kartus per galvą sugyventiniui su pjaustymo lenta. Ji uždaryta į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Policiją iškvietė be pagrindo

Gruodžio 7 d. gautas pranešimas iš Jurgeliškės k., Švenčionių r. Moteris pranešė, jog jos podukrą išprievartavo kartu girtaujantys vyrai. Nuvykus nustatyta, jog pranešėja yra neblaivi, jai nustatytas 2,16 prom. girtumas. Nurodytu adresu niekam policijos ar kitos spec. tarnybos pagalba nereikalinga. Jokios prievartos nebuvo, moteriai už melagingą pranešimą surašytas AN protokolas, kuris užtraukia baudą nuo 200 iki 2000 eurų.

 

Neblaivų kaimyną ramino policija

Gruodžio 9 d. gautas pranešimas, jog Mokyklos g., Pabradės m., neblaivus kaimynas konfliktuoja, puola su peiliu pranešėjos sugyventinį. Nuvykus minėtu adresu, nustatyta, jog triukšmautojas girtas, jam nustatytas 2,79 prom. girtumas. Jam surašytas AN protokolas už viešosios tvarkos pažeidimą, kuris užtraukia baudą nuo 30 iki 140 eurų.

 

Pasigedo kaimyno, su kuriuo ir girtavo

Gruodžio 11 d. gautas pranešimas iš Kaltanėnų mstl., Ežero g. apie tai, kad kaimynas negrįžo į namus, baiminasi, kad kažkas negero atsitiko. Nuvykus nurodytu adresu, nustatyta, kad pranešėjas girtauja pas tą patį kaimyną, elgėsi neadekvačiai, nesiorientavo aplinkoje ir laike. Patikrinus jo MRT, nustatyta, jog skambinta BPC 3 kartus. Už melagingą pranešimą jam surašytas AN protokolas, kuris užtraukia baudą nuo 200 iki 2000 eurų.

 

Vilniaus AVPK Švenčionių r. PK inf.

 
Reklaminis skydelis