Mes turime 249 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3547
mod_vvisit_counterŠią savaitę:22091
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:69417
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Važiuodami į Švenčionių ligoninę savaitgalį, vežkitės ir rogutes...

2019 m. vasario 2 d., šeštadienis Nr.9 (1829)

Su liūdesiu žiūriu, kaip baigiasi mūsų ligoninė. Nereikės jokio uždarymo – su tokiu vadovavimu užsidarys pati. Tą patį man pasakė pagalbą suteikęs gydytojas, labai malonus ir kompetentingas žmogus.

O nutiko man štai kas: savaitgalį kluptelėjau, lūžo ranka, atsidūriau ligoninėje. Toliau – nei juoktis, nei verkti. Reikia padaryti rentgeno nuotrauką, o tam reikia atvežti rentgenologę iš namų. Vežti nėra kuo, nes ligoninės automobilis išvažiavęs į Vilnių ir jo dar net nepasiekęs. Kada grįš, niekas net spėlioti nesiima. Klausiu personalo, kur gyvena rentgenologė, pasirodo, Švenčionių miesto centre – penkios minutės kelio... Ačiū Dievui, kad ne kur nors kaime. Prašau žmonių, kurie mane atvežė, kad atvežtų ir specialistę. Išvažiavo ir niekaip negrįžta. Telefono pagalba išsiaiškinu, kad stovi mano pagalbininkai kauniečiai vienoje gatvės pusėje, specialistė – kitoje, vieni kitų nepažįsta... Pagaliau visi vietoje. Rentgeno nuotrauka padaryta, pagalba suteikta.

Ar jums, gerbiamieji, vis dar neatrodo, kad aš pati organizuoju sau pagalbą? Neturi kuo atsivežti rentgenologo - sėdėk. Taigi mano patarimas visiems, kam nelaimė nutiks poilsio dienomis: važiuodami pagalbos į ligoninę, pasiimkite ir rogutes, nes gali tekti reikiamą specialistą atsivežti patiems.

(Pacientės pavardė redakcijai žinoma ir jos prašymu neskelbiama)