Mes turime 396 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5184
mod_vvisit_counterŠią savaitę:23728
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:71054
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Pasitarimas dėl atvirų teritorijų gaisrų gesinimo

2019 m. gegužės 4 d., šeštadienis, Nr.32 (1852)

Balandžio 26 d. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie VRM Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Švenčionių priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje vyko pasitarimas dėl galimų gaisrų gesinimo Švenčionių pasienio ruože.

Šiame pasitarime dalyvavo Švenčionių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyresnysis inspektorius, laikinai atliekantis tarnybos viršininko funkcijas, Andrejus Ustinovičius, Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie VRM Ignalinos pasienio rinktinės: Pavoverės pasienio užkardos vadas Raimondas Bučelis, Adutiškio pasienio užkardos vadas Leonardas Lukauskas ir Švenčionių pasienio užkardos vado pavaduotojas Sergej Golosujev.

Susitikimo metu buvo aptartas tiesioginis keitimasis operatyvia informacija, reikalavimai, patekusiems į pasienio ruožą, priešgaisrinių gelbėjimo pajėgų ir pasieniečių pasirengimas galimiems miškų ar atvirų teritorijų gaisrams, operatyvus pasieniečių sraigtasparnių pasitelkimas žvalgybai iš oro ir gaisro gesinimui. Buvo primintos ir Bendrųjų gaisrinės saugos taisyklių atviroms teritorijoms reikalavimai, taip pat užsiminta apie savanorystę priešgaisrinėje saugoje.

Švenčionių PGT inf.